2777
2789
عنوان

رقابت لاغری💪🏻💪🏻

| مشاهده متن کامل بحث + 62228 بازدید | 10788 پست

نفر اول امشب

Flawless با کالری سوزی ۸۰۰  

وزن اولیه ۹۰ 😎وزن شروع تو تاپیک ۷۳💚 هدف اول۶۹💚هدف دوم۶۵💚هدف نهایی۶۰💜💚وزن فعلی👈🏻۶۵👉🏻خدایا شکرت که هدف دوم رو هم دیدم❤ خدایا  تو بهترینی🥰
خوب باشه عزیزم . من قدم ۱۶۴ وزنم ۸۲ کیلو و میخوام ۶۵ کیلو بشم چون قبل عروسیم همینقدر بودم

گلم برنامه کالری شمار نصب کن برنامه بهت میگه باید چقدر مصرف کنی هرچقدر گفت باید در طول روز بیشتر از اون نشه 

و برنامه گام شمار قدم سنج نصب کن با پیاده روی کالری سوزی کن 😍😍👏👏

نمانده در دلم دگر توان دوری                                           ❤️🥺محمدم🥺❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نفر اول امشب Flawless با کالری سوزی ۸۰۰    

احسنت ماشالله😍😍😍👏👏👏👏👏

ان شالله همگی به وزن دلخواهمون برسیم😍😍😍👏👏👏💪💪💪💪💪💪💪

افرین به همه احسنت😍💪👏

اگر کالری سوزیتون کم بوده اصلا غصه نخورید مهم اینه که طبق کالری مجازتون مصرف کردید و ان شالله روزهای اینده فعالیت میکنید😍😍😍💪💪💪

احسنت به همگی😍😍😍💪💪💪ماشالله 

ما میتونیم😍💪

ان شالله به وزن دلخواهمون میرسیم😍😍😍💪💪💪💪

نمانده در دلم دگر توان دوری                                           ❤️🥺محمدم🥺❤️
عزیزدلمیییی  من فعلا نگران مشکلیم که پیش اومده نمیتونم خیلی فعالیت کنم اما خوب شدم ان شالله با ...

اایشالله قربونت برم

وزن اولیه ۹۰ 😎وزن شروع تو تاپیک ۷۳💚 هدف اول۶۹💚هدف دوم۶۵💚هدف نهایی۶۰💜💚وزن فعلی👈🏻۶۵👉🏻خدایا شکرت که هدف دوم رو هم دیدم❤ خدایا  تو بهترینی🥰
اایشالله قربونت برم

خدانکنه عزیزم😍💪👏

خیلی دوس دارم ان شالله هفته بعد وزنمو ببینم اومده باشه رو ۸۵ قرار برای خودم هدیه بخرم🤭🤭🤭جایزه گذاشتم برای خودم🤭🤭

مرسییی خوبهه؟ 🥺

اره قشنگم عالیه ماشالله همینجور ادامه بده😍😍👏👏👏تو میتونی عزیزم😍😍😍😍😍👏👏👏👏👏👏👏👏👏احسنت😍

چ ورزشی کردی گلم؟ 

@fatemehjan1111  

مرسییی، همچینننن

خیلی به ادم انگیزه میدید🥺

هفته ای سه روز باشگاه میرم تکواندو دوساعت. 

و رقص تمرین میکنم امروز تمرینم کمتر بود یک ساعت. 

حدود سی دقیقه ام پیاده روی دارم 

( ریپلای میکنم نمیاد تگت کردم) 

Your eyes, my sea

خوب باشه عزیزم . من قدم ۱۶۴ وزنم ۸۲ کیلو و میخوام ۶۵ کیلو بشم چون قبل عروسیم همینقدر بودم

صخفه ۴۲ رو بخون عزیزم

هرشب بیا گزارش بده

@fatemehjan1111     مرسییی، همچینننن خیلی به ادم انگیزه میدید🥺 هفته ای سه روز باشگاه ...

باید انگیزه بدیم 😍ما کنار هم هستیم که باهم وزن کم کنیم😍😘🙏🏻

عالیه عزیزم افرین😍😍😍😍👏👏👏خیلی خوبه😍😍👏👏👏ان شالله دوشنبه وزن جدید رو اعلام میکنی😍😍😍😘