2789
عنوان

رقابت لاغری💪🏻💪🏻

| مشاهده متن کامل بحث + 62207 بازدید | 10788 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

البته اگه سرگرم باشم بیشتر میرنم .ن فقط دوسه روز اول بدنت کبود میشه

منم میزنم شاید یک ساعتم بزنم دو سه روز اول کبود میشه بقیه روزاشم جای کبودیاش درد میکنه بعدم استخونات میخوره به حلقه😣😖

وزن فعلی ۸۸.۵۰۰
منم میزنم شاید یک ساعتم بزنم دو سه روز اول کبود میشه بقیه روزاشم جای کبودیاش درد میکنه بعدم استخونات ...

مگه چند کیلویی استخونات میخوره به حلقه (باید لاغر باشی)من بدون لباسم میزنم انگار ن انگار

وزن فعلی 72.500🤦.وزن هدف 62امیدوارم به هدفم برسم🥰🥰
مگه چند کیلویی استخونات میخوره به حلقه (باید لاغر باشی)من بدون لباسم میزنم انگار ن انگار

من وزنم زیاده ولی استخون بندیم درشته رو پهلو که میزم استخون لگنم بالا که میزنم دنده ام هلاکوب میزنم

وزن فعلی ۸۸.۵۰۰
تجویز دکتر😊😉

نوش جونت 😍😍

وزن اولیه ۹۰ 😎وزن شروع تو تاپیک ۷۳💚 هدف اول۶۹💚هدف دوم۶۵💚هدف نهایی۶۰💜💚وزن فعلی👈🏻۶۵👉🏻خدایا شکرت که هدف دوم رو هم دیدم❤ خدایا  تو بهترینی🥰
عالیه

وقتی از صورتم کندم پر از دونه های سفید وسیاه بود اصلا باورم نشد پوستم خیلی صاف تر ونرم تر شد

وزن اولیه ۹۰ 😎وزن شروع تو تاپیک ۷۳💚 هدف اول۶۹💚هدف دوم۶۵💚هدف نهایی۶۰💜💚وزن فعلی👈🏻۶۵👉🏻خدایا شکرت که هدف دوم رو هم دیدم❤ خدایا  تو بهترینی🥰
من داشتم خیلی خوب بود پوستمو پاکسازی میکرد از جوش سر سیاه و شفاف شده بود پوستم

چند بار در هفته استفاده میکردی؟

امروز 40دقیقه حلقه زدم

کالریشو بگو چه قدر سوزوندی