2789
عنوان

رقابت لاغری💪🏻💪🏻

| مشاهده متن کامل بحث + 62207 بازدید | 10788 پست
ن بابا منظورم اینه زیاد خوردم 😂😂

😉😉🤣🤣

وزن اولیه ۹۰ 😎وزن شروع تو تاپیک ۷۳💚 هدف اول۶۹💚هدف دوم۶۵💚هدف نهایی۶۰💜💚وزن فعلی👈🏻۶۵👉🏻خدایا شکرت که هدف دوم رو هم دیدم❤ خدایا  تو بهترینی🥰

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

آآفرین به کردن ۳۸۱👏🏻👏🏻👏🏻

اگه اینجوری پیش بری مطمئن باش لاغر میشی

وزن اولیه ۹۰ 😎وزن شروع تو تاپیک ۷۳💚 هدف اول۶۹💚هدف دوم۶۵💚هدف نهایی۶۰💜💚وزن فعلی👈🏻۶۵👉🏻خدایا شکرت که هدف دوم رو هم دیدم❤ خدایا  تو بهترینی🥰
کالری شماری امشبم فقط نپیدونم چرا اینقدررر سر درد گرفتم😩

سر درد به خاطر رژیمته منم اینجوریم تا یکی دوروزی داری

اگه اسطوخودوس یا گل گاو زبان یا بهار نارنج یا گل محمدی داری یکیشو دم کن بخور قبل از خواب

خیلی خوبه

بچه ها امروز رفتم پیاده روی یه ماسک زغال خریدم نمیدونم خوبه یا نه فروشنده خیلی تعریف کرد 

بچه ها امروز رفتم پیاده روی یه ماسک زغال خریدم نمیدونم خوبه یا نه فروشنده خیلی تعریف کرد 

خوبه ماسک کلا حالت خوب میششه حالا پوست نمیدونم تغییر کنه یا نه من ماسک شیر دارم میزنم حالم خوب میشه بعدش

وزن فعلی ۸۸.۵۰۰
خوبه ماسک کلا حالت خوب میششه حالا پوست نمیدونم تغییر کنه یا نه من ماسک شیر دارم میزنم حالم خوب میشه ...

اره بعد کم کردن وزنم حس کردم پوست صورتم کمی بد شده دیگه موقع رسیدن پوسته😉

من داشتم خیلی خوب بود پوستمو پاکسازی میکرد از جوش سر سیاه و شفاف شده بود پوستم

وزن فعلی 72.500🤦.وزن هدف 62امیدوارم به هدفم برسم🥰🥰