2777
2789
عنوان

رقابت لاغری💪🏻💪🏻

| مشاهده متن کامل بحث + 62228 بازدید | 10788 پست
دوستانی که جدید اومدن ❤ 👈🏻کالری شمار (بشقاب،زیره،کرفس یا مانکن نصب کنن) 👈🏻برنامه گام شمار قدم ...

😘😘😘

نمانده در دلم دگر توان دوری                                           ❤️🥺محمدم🥺❤️
اره گلم  ان شالله به وزن دلخواهت برسی😍😍😍💪💪💪💪تو میتونی😍😍😍👏👏👏💪💪💪

قربونت گلم 

انشالله 

من دو ماهی هست کالری شماری میکنم ۸ کیلو کم کردم همراه ورزش قطعا که میتونم😍

این چندتارم دوست دارم کمش کنم بره پی کارش 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

قربونت گلم  انشالله  من دو ماهی هست کالری شماری میکنم ۸ کیلو کم کردم همراه ورزش قطعا که ...

احسنت افرین😍😍😍👏👏👏👏👏

در طول روز چقدر ورزش میکردی گلم؟؟

ان شالله زودی به وزن دلخواهت برسی😍

هر دوشنبه وزن کشی داریم عزیزم

با ما همراه شو😍🌹🙏🏻

نمانده در دلم دگر توان دوری                                           ❤️🥺محمدم🥺❤️
احسنت افرین😍😍😍👏👏👏👏👏 در طول روز چقدر ورزش میکردی گلم؟؟ ان شالله زودی به وزن دلخواهت برسی😍 ...

۱و نیم ساعت گاهی دو ساعت 😍قدرتی هوازی باهم 

و پیاده روی زیاد🥴🥴تو گرمااا 

چشم حله هستم باهاتون 😍

۱و نیم ساعت گاهی دو ساعت 😍قدرتی هوازی باهم  و پیاده روی زیاد🥴🥴تو گرمااا  چشم حله هستم ...

قدرتی مثل چی عزیزم 

خوشامدی قشنگم😍😍😍😍🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🌹🌹🌹🌹

قدرتی مثل چی عزیزم  خوشامدی قشنگم😍😍😍😍🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🌹🌹🌹🌹

من چون اضافه ندارم قدرتی سنگین انجام میدم ورزشای شکمی سخت که سفت میکنه بدنو همون یجورای س.یکس پک خودمون 🥴که برنامه هاش هست منم اون‌چیزایی که قبلا مربیم تو باشگاه میگفتو نوشته داشتم از روشون انجام میدادم فیلم های ورزشای قدرتی 

کار با دمبل برای دست و سر شونه 

قربون شما😍

من چون اضافه ندارم قدرتی سنگین انجام میدم ورزشای شکمی سخت که سفت میکنه بدنو همون یجورای س.یکس پک خود ...

ممنون بابت توضیحت عریزم😍🙏🏻🌹

سلام منم میخوام هر شب گزارش بدمممم بهتون 😍 وزن ۶۳ میخوام ۵۵ شم 

خوش اومدی گلم

نکات بالا رو بخون شبا بیا گزارش بده

وزن اولیه ۹۰ 😎وزن شروع تو تاپیک ۷۳💚 هدف اول۶۹💚هدف دوم۶۵💚هدف نهایی۶۰💜💚وزن فعلی👈🏻۶۵👉🏻خدایا شکرت که هدف دوم رو هم دیدم❤ خدایا  تو بهترینی🥰
فعلا از امروز رژیم شوک دارم تا ۷ روز دیگه  وزنم استپ کرده  ولی گزارشارو براتون میفرستم&n ...

وقتی وزنت استپ کرد یه روز هر چی دوست داری بخور از فرداش دوباره رژیم از استپ خارج میشی

وزن اولیه ۹۰ 😎وزن شروع تو تاپیک ۷۳💚 هدف اول۶۹💚هدف دوم۶۵💚هدف نهایی۶۰💜💚وزن فعلی👈🏻۶۵👉🏻خدایا شکرت که هدف دوم رو هم دیدم❤ خدایا  تو بهترینی🥰
اینجا پا برجاهه دیگه؟ یا تو گروه دیگه ای هستین🤔🤔

هستیم عزیزم

هعییی هعییی دلم میخواد ول کنم ورزشو و رژیم رو🤦

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 
کی رووو تگ کنم هر شب؟؟ رقیب میطلبم هر کی پایس با من رقیب شه بگه😈😈حریفم نمیشین 

منم رقیب می‌طلبم 🤣🤙

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین