2777
2789
عنوان

رقابت لاغری💪🏻💪🏻

| مشاهده متن کامل بحث + 62228 بازدید | 10788 پست
فاطمه نمیدونی قرص جوشان چنده کالریش

گلی من تو سایت تاپیک های که قبلا زدم نگاه کردم کاربرهای که نظر داده بود یه نفر گفته بود ۷ یه نفر دیگه گفته بود ۱۸ 

تو نت هم هرچی سرچ کردم درست چیزی ننوشته بود☹️ 

نمانده در دلم دگر توان دوری                                           ❤️🥺محمدم🥺❤️
گلی من تو سایت تاپیک های که قبلا زدم نگاه کردم کاربرهای که نظر داده بود یه نفر گفته بود ۷ یه نفر دیگ ...

*قبلا تاپیک زدن 

نمانده در دلم دگر توان دوری                                           ❤️🥺محمدم🥺❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میشه اما دیگ نمیشه دمنوش میشه چای و زیره چای دارچین و... 😂😂 من ناهارررر چی بپزم یه چیز نونی بگو در ...

عه واقعا من خوشحال بودم چای میخوردم که,😅😅

دو پیازه میگو 

املت 

میزار قاسمی 

خورشت بادمجون گوجه 

دال عدس 

خورشت مرغ و نون 

چجوری عزیزم گروهتون کجاست . همیتجوری که اینجوری نظر میدیمو منظورته؟

همین جا عزیزم 

اره 

هرشب میایی اعلام میکنی که چقدر کالری مصرف کردی چقدر کالری سوزوندی

باشه عزیزم ممنون 

سلام گلم اول قد و وزن تو بگو بعد بگو میخوای چه قدر باشی؟

وزن اولیه ۹۰ 😎وزن شروع تو تاپیک ۷۳💚 هدف اول۶۹💚هدف دوم۶۵💚هدف نهایی۶۰💜💚وزن فعلی👈🏻۶۵👉🏻خدایا شکرت که هدف دوم رو هم دیدم❤ خدایا  تو بهترینی🥰
اخه وقتی نصب کردمش هر کاری میکنم نمیدونم چجوری شروع کنم تکونم میدم گوشیو شمارش نمیکنه 

یه گزینه داره اونو بزن روش شروع کنه

وزن اولیه ۹۰ 😎وزن شروع تو تاپیک ۷۳💚 هدف اول۶۹💚هدف دوم۶۵💚هدف نهایی۶۰💜💚وزن فعلی👈🏻۶۵👉🏻خدایا شکرت که هدف دوم رو هم دیدم❤ خدایا  تو بهترینی🥰

بچه ها وزنتون رو تو امضاتون وارد کنید تا بدونیم چه قدر به وزن هدف نزدیکیم

دوپیازه میگ چطوریه؟

سیب زمینی یا نگینی یا خلالی میکنی سرخ میکنی بعد پیاز خلالی میکنی سرخ میکنی پیاز زیاد باشه خوشمزه میشه رب و ادویه اضافه میکنی میگو به پیاز اضافه میکنی و سیب زمینی های که سرخ کردی بعد میگو که پخت اماده هست😍(تقریبا مثل موادی که برای میگو پلو درست میشه)

خوب با انگیزه میریم برای دوشنبه دیگه💪🏻💪🏻💪🏻

اینایی که میگم حتما رعایت کنید😊

👈🏻پیاده روی حداقل روزی نیم ساعت

👈🏻خوردن دمنوش زیره ۳بار درهفته

👈🏻با برنج و نان اصلا خودتونوسیر نکنید اگه میتونی تو این هفته دوبار برنج بخورید

👈🏻جلوی تلوزیون غذا نخورید موقع حرف زدن چیزی نخورید

👈🏻مثل همیشه قند وشکر و نوشابه و چیپس و پفک و ته دیگ و سرخ کردنی ممنوع❌❌

👈🏻آب خورشت ممنوع❌❌❌❌آب خورشت واقعا اشتها آور و به طور وحشتناک چاق کنندس به طور مثال اگه قرمه سبزی دارین از لوبیا وسبزی وگوشتش بخورید.

👈🏻سبزی زیاد بخورید.

👈🏻آب رو فراموش نکنید.

👈🏻ورزش راز موفقیت در لاغری هست تو خونه ورزش کنید حتی نرمش های ساده

👈🏻چای سبز فراموش نشه😋

👈🏻تو وعده ای روزانمون بیشتر پروتئین مصرف کنید.

👈🏻یه روز در میان مولتی ویتامین مصرف کنید.

👈غذا رو بو کنید باعث میشه از اشتهاتون کم شه

ما خانم ها وقتی آشپزی میکنیم موقع غذاخوردن  میگیم بوخوره شدیم اشتهامون کم میشه درسته؟

در صورتی یکی دیگه درست میکنه اصلا این طوری نیستیم

👈🏻یکی دیگه از علل چاقی وقتی از غذای بچت میمونه میخوری حالا هرچی مثلا بستنی کیک میوه یا غذاش یه هر چیز دیگه  نکن این کارو با خودت بریز دور 

👈🏻موقع آشپزی ناخنک به غذا نزن❌❌❌❌

کافیه تو این راه هیچ موقع جا نزنی اگه یه موقع حس کردی کم اوردی بیا اینجا با دوستات حرف بزن مطمئن باش دوباره با انرژی ادامه میدیی ما میتونیم 💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻🧿🧿🧿🧿