2777
2789
عنوان

رقابت لاغری💪🏻💪🏻

| مشاهده متن کامل بحث + 62228 بازدید | 10788 پست
این چجوری باهاش کار میکنی هر کار میکنم نمیشه خو 

حاما توقف رو روی 

وقتی راه میریی موبایل تکون میخوره شروع میکنه

وزن اولیه ۹۰ 😎وزن شروع تو تاپیک ۷۳💚 هدف اول۶۹💚هدف دوم۶۵💚هدف نهایی۶۰💜💚وزن فعلی👈🏻۶۵👉🏻خدایا شکرت که هدف دوم رو هم دیدم❤ خدایا  تو بهترینی🥰
چیکار کنم باسنم بزرگ شه شوهرم میگه اینو اب کنی هیچش نمیمونه 😂😂😂😈

میام بهت میگم

وزن اولیه ۹۰ 😎وزن شروع تو تاپیک ۷۳💚 هدف اول۶۹💚هدف دوم۶۵💚هدف نهایی۶۰💜💚وزن فعلی👈🏻۶۵👉🏻خدایا شکرت که هدف دوم رو هم دیدم❤ خدایا  تو بهترینی🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حاما توقف رو روی  وقتی راه میریی موبایل تکون میخوره شروع میکنه

اخه وقتی نصب کردمش هر کاری میکنم نمیدونم چجوری شروع کنم تکونم میدم گوشیو شمارش نمیکنه 

😁باز میریمممم ب سوی هدف خوشگللل😍😍😍😍

من ۸۶ بودم

شدم ۶۵ 

چندتا از کارهایی که خیلی برام مفیدبوده مینویسم بدردتون میخوره🙃🙂

۱ ،دمنوش چای سبز ،زیره ،دارچین ،زنجبیل 

هرروز یکی رو درست میکنم‌

۲پیاده روی روزی یکساعت ونیم 

۳ غذاهام همه چی میخورم اما کم 

ریزش مو نداشتم شکرخدا وپوست عالی مونده بخاطر قرص هرویت  ،هفته ای دوبار میخورم‌

۴ همیشه کندر تو دهنمه ، رفع سردرد ،فعال شدن مغز  ،چون باجویدن خون جریان داره ،وهم اشتهارو کم میکنه 

۵ ،اب فراوان 

۶،نگاهم به رژیمم مثبته ،حتی بعضی موقعها خراب کنم ،انرژی منفی نمیدم ومیگم فدای سرم دوروز وفست میشم بافعالیت 😉تنبیه میکنم

هر یک کیلو کم میکردم برای خودم جایزه میخریدم 😂😂🤣🤣یبار بشقاب دخترانه کیتی گرفتم ،یا رژ یا برس مو خوشگل موشگل باشه ،خلاصه چیزی که براش ذوق کنم 

۷ لباس یک سایز کوچیکتر میخرم 

تا ادامه بدم و بتونم قشنگ بپوشم وذوق کنم 

۸از خودم پیش خودم تعریف میکنم ،همیشه هم شادم واقعا تو وزن کم کردن موثر بوده برام

حسین جانم 🌺

من ۸۶ بودم شدم ۶۵  چندتا از کارهایی که خیلی برام مفیدبوده مینویسم بدردتون میخوره🙃🙂 ۱ ،دمنو ...

عالی بود توضیحاتت احسنت👏👏👏👏👏👏👏

دمنوش دارچین زنجبیل و... چطوری درست میکنی؟؟؟ من با چای میخورم مثلا دارچین رو اضافه چای میکنم 

نمانده در دلم دگر توان دوری                                           ❤️🥺محمدم🥺❤️
عالی بود توضیحاتت احسنت👏👏👏👏👏👏👏 دمنوش دارچین زنجبیل و... چطوری درست میکنی؟؟؟ من با چای میخورم ...

میتونی هم پودرش کنی هم دم کنیش میری تو قوری هر کدومو خواستی اب جوش میریزی میزاری دم میکشه من عرق زیره دارم برم ولی دوست ندارم حالا اگر شد میخورم😖 خودش خوشمزه تره

وزن فعلی ۸۸.۵۰۰
میتونی هم پودرش کنی هم دم کنیش میری تو قوری هر کدومو خواستی اب جوش میریزی میزاری دم میکشه من عرق زیر ...

با چای نمیشه؟؟

نمانده در دلم دگر توان دوری                                           ❤️🥺محمدم🥺❤️
خداحافظ 🤩ازته دلم براتون ارزوی موفقیت میکنم ان شاالله همتون به وزن دلخواهتون برسید

فدای تو عزیر😍😍😍😍😘❤