2777
2789
عنوان

رقابت لاغری💪🏻💪🏻

| مشاهده متن کامل بحث + 62228 بازدید | 10788 پست
سلام اسی جان !  من هم با گروهتون هستم . پریسام با ۱۵۵ قد و ۸۰ کیلو وزن     &nbs ...

سلام گلم خیلی خوش اومدی 

برنامه کالری شمار و قدم شمار نصب کن هرشب بیا کالری که سوزوندی رو اعلام کن

قند وشکر ممنوع نوشابه ممنوع 

برنج و نون هم به اندازه مجاز مصرف کن عزیزم 

وزن اولیه ۹۰ 😎وزن شروع تو تاپیک ۷۳💚 هدف اول۶۹💚هدف دوم۶۵💚هدف نهایی۶۰💜💚وزن فعلی👈🏻۶۵👉🏻خدایا شکرت که هدف دوم رو هم دیدم❤ خدایا  تو بهترینی🥰

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ممنون قشنگم  برای شماهم مبارک😍 ان شالله همگی به وزن دلخواهمون برسیم😍😍😍 من اول وزن گرفتم ...

فاطمه جون  با سپیده به بچه های جدید راهنمایی بدین فداتشم تعداد زیاد شده

وزن اولیه ۹۰ 😎وزن شروع تو تاپیک ۷۳💚 هدف اول۶۹💚هدف دوم۶۵💚هدف نهایی۶۰💜💚وزن فعلی👈🏻۶۵👉🏻خدایا شکرت که هدف دوم رو هم دیدم❤ خدایا  تو بهترینی🥰
من میخوام دمپخت درست کنم😅😅😅

😒😒😒😒😒🤣🤣🤣

3 ست ۱۵ تایی یعنی چی

یعنی ۳ تا ۱۵ تا انجام بده 

مثلا اگه دراز نشست هست ۳ بار انجام بده تعداد هر باری که انجام میدی ۱۵ باشه

نمانده در دلم دگر توان دوری                                           ❤️🥺محمدم🥺❤️
3 ست ۱۵ تایی یعنی چی

ییعنی ۳ دفعه تکرار کن هر دفعه ۱۵ باز بزن

چشم گلم به همشون تا الان گفتیم اونایی که اومدن  رو

فرای تو بشم من اخه شما از اول با من بودین 

بچه ها یه مانتو دارم سایزش 40 بنظرتون تا عید میتونم بپوشمش😕

ببلههه مطمئن باش

بچه ها یه مانتو دارم سایزش 40 بنظرتون تا عید میتونم بپوشمش😕

اره ان شالله😍😍😍😍تو میتونی💪💪💪💪😍😍😍دو دل نباش که میتونی بپوشی یا نه ،بگو من حتما تا عید این مانتو اندازمه😍😍😍😍💪💪💪💪💪💪💪😍😍😍😍😍تو میتونی😍

نمانده در دلم دگر توان دوری                                           ❤️🥺محمدم🥺❤️