2777
2789
عنوان

رقابت لاغری💪🏻💪🏻

| مشاهده متن کامل بحث + 62228 بازدید | 10788 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فرای تو بشم من اخه شما از اول با من بودین 

تا اخر هم باهم هستیم😍

ما میتونیم😍

به وزن دلخواهمون میرسیم😍😍😍💪💪💪

نمانده در دلم دگر توان دوری                                           ❤️🥺محمدم🥺❤️
سلام خانوما من خیلی تپلی شدم چند کیلو کم‌میکنم دوباره برمیگرده چیکار کنم خسته شدم!شوهرم چاق دوس ندار ...

بیا باهم ادامه بدیم مطمئن باش مجبوری ول نکنی😊😜😜😜 بدت میاد خوشتیپ باشی😒

وزن فعلی ۸۸.۵۰۰
سلام خانوما من خیلی تپلی شدم چند کیلو کم‌میکنم دوباره برمیگرده چیکار کنم خسته شدم!شوهرم چاق دوس ندار ...

عزیزم سلام 

شاید اصولی کم نکردی و یا بعد کم کردن تثبیت وزن انجام ندادی 

بیا با ما همراه شو😍

ما با کالری شمار رژیم گرفتیم😍

نمانده در دلم دگر توان دوری                                           ❤️🥺محمدم🥺❤️

سدان عزیزم 

کارهایی که بچه ها میگن رو انجام بده 

اینجا در کنار هم خیلی لذت بخش لاغر میشیم

وزن اولیه ۹۰ 😎وزن شروع تو تاپیک ۷۳💚 هدف اول۶۹💚هدف دوم۶۵💚هدف نهایی۶۰💜💚وزن فعلی👈🏻۶۵👉🏻خدایا شکرت که هدف دوم رو هم دیدم❤ خدایا  تو بهترینی🥰
ییعنی ۳ دفعه تکرار کن هر دفعه ۱۵ باز بزن

سلام عزیزم خوبین....میگم برا آب شدن شکم و پهلو چ رده کاری دارید؟؟؟

من‌زیر نظر دکترم...فعلا 2 کیلو کم کردم...

اگ توصیه ای چیزی دارین بگین بهم خیلییی ممنون هرچی ک سرعت میده ب لاغری رو بگین 

😉
عزیزم سلام  شاید اصولی کم نکردی و یا بعد کم کردن تثبیت وزن انجام ندادی  بیا با ما همراه ...

ددقیقا 

غیر اصولی دوباره برمیگرده

وزن اولیه ۹۰ 😎وزن شروع تو تاپیک ۷۳💚 هدف اول۶۹💚هدف دوم۶۵💚هدف نهایی۶۰💜💚وزن فعلی👈🏻۶۵👉🏻خدایا شکرت که هدف دوم رو هم دیدم❤ خدایا  تو بهترینی🥰
4 و5 سایز کوچیک تره😵😨😱😱😱

اکه بدونی تمام لباسام برام بزرگه

باورم نمیشه اینا برای من بوده

اکه بدونی تمام لباسام برام بزرگه باورم نمیشه اینا برای من بوده

چند کیلو باید کم بشه که تغییر کنی؟؟؟

من دوس دارم ی سایز کم بشه😍

سلام عزیزم خوبین....میگم برا آب شدن شکم و پهلو چ رده کاری دارید؟؟؟ من‌زیر نظر دکترم...فعلا 2 کیلو ک ...

ورزش های مخصوص هست که گذاشتیم انجام بدین عالیه

سلام عزیزم خوبین....میگم برا آب شدن شکم و پهلو چ رده کاری دارید؟؟؟ من‌زیر نظر دکترم...فعلا 2 کیلو ک ...

بهت پیشنهاد میدم برنامه انرژی رو از بازار دانلود کنی کلیییی ورزش دارتوش برای هر نقطه از بدن کالری شماری و قدم شماری که همه برنامه هاش تو بازار هست دانلود کن پیش بیا چای سبز بخور 

وزن فعلی ۸۸.۵۰۰