2789
عنوان

رقابت لاغری💪🏻💪🏻

| مشاهده متن کامل بحث + 62222 بازدید | 10788 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عریزم میشه گروه واتساپ خواهشا تشکیل بدی منم میخوام شروع کنم

بچه ها اینجا رو تمایل دارن گلم فعلا اینجا باش تا شاید به تفاهم برسیم ایشالله واتساپ هم بزنیم

وزن اولیه ۹۰ 😎وزن شروع تو تاپیک ۷۳💚 هدف اول۶۹💚هدف دوم۶۵💚هدف نهایی۶۰💜💚وزن فعلی👈🏻۶۵👉🏻خدایا شکرت که هدف دوم رو هم دیدم❤ خدایا  تو بهترینی🥰
مبارک باشه خیلی عالی افرین🧿🧿🧿🧿🧿❤❤❤❤❤❤

ممنون قشنگم 

برای شماهم مبارک😍

ان شالله همگی به وزن دلخواهمون برسیم😍😍😍

من اول وزن گرفتم شد۸۷۳۵۰ بعد ی جا دیگه گذاشتم ۸۷۵۰۰ ی جا دیگه شد ۸۷۱۰۰ منم دیگه منم ۸۷۵۰۰ ثبت کردم😍💪

نمانده در دلم دگر توان دوری                                           ❤️🥺محمدم🥺❤️
احسنتتتتتت بهت صفحه قبل گذاشتم هر جا یه اندازه میزنه 83.400 😊

خیی عالی 

واقعا عالی بودیم دم مهمون گرم😍😍😍😍

با انرژی و انگیزه بریم تا دوشنبه دیگه💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻🧿🧿🧿🤩🤩🤩🤩

وزن اولیه ۹۰ 😎وزن شروع تو تاپیک ۷۳💚 هدف اول۶۹💚هدف دوم۶۵💚هدف نهایی۶۰💜💚وزن فعلی👈🏻۶۵👉🏻خدایا شکرت که هدف دوم رو هم دیدم❤ خدایا  تو بهترینی🥰
یه بار خواهر شوهرم اینا پرسیدن منم گفت غصه خوردم لاغر شدم😂😂😂😂

عزیزممممم😅😅😅

منم همینو میگم🤣🤣🤣🤣🤣🤣

دوس ندارم بفهمن رژیم گرفتم چون همیشه وقتی کسی میگفت لاغر کن میگفتم دوس ندارم🤣🤣🤣🤣🤣در صورتی اراده نداشتم🤣🤣

نمانده در دلم دگر توان دوری                                           ❤️🥺محمدم🥺❤️
[QUOTE=243398906]سلام گلم خوشامدی ما با کالری شمار رژیم گرفتیم  توضیح کالری شمار=برنامه داره وز ...

از بازار بگیر گلم

دقیقااااا 😂👍👍👍👍👍

سپیده جان با فاطمه 

اگه بچه های جدید اومدن رو راهنمایی کنید 

چون تعداد داره میره بالا من سختم شده

سپیده جان با فاطمه  اگه بچه های جدید اومدن رو راهنمایی کنید  چون تعداد داره میره بالا من ...

اوکی تا جایی که پیامارو ببینم میگم بهشون بگو هر هفته فقططط دوشنبه ها وزن کشی داریم

وزن فعلی ۸۸.۵۰۰
سپیده جان با فاطمه  اگه بچه های جدید اومدن رو راهنمایی کنید  چون تعداد داره میره بالا من ...

چشم عزیزم