2789
عنوان

رقابت لاغری💪🏻💪🏻

| مشاهده متن کامل بحث + 62222 بازدید | 10788 پست
حالا کاری به هدفت ندارم ولی وزن خیلب خوب برای قدت75 هستا

اره میدونم عزیزم 

اما عشقم قبول نداره🥴🙈

رژیم دارم بهش نگفتم🙈🙈🙈🙈

نمانده در دلم دگر توان دوری                                           ❤️🥺محمدم🥺❤️
اره میدونم عزیزم  اما عشقم قبول نداره🥴🙈 رژیم دارم بهش نگفتم🙈🙈🙈🙈

خخ بهتر کلا نمیدونم چیه بلافاصله به یکی میگی رژیمم اصلا ول میکنی همه چیو منم دوست نداشتم شوهرم بدونه اما فهمید

وزن فعلی ۸۸.۵۰۰

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

سلام سلام بیایین ببینم

وزن اولیه ۹۰ 😎وزن شروع تو تاپیک ۷۳💚 هدف اول۶۹💚هدف دوم۶۵💚هدف نهایی۶۰💜💚وزن فعلی👈🏻۶۵👉🏻خدایا شکرت که هدف دوم رو هم دیدم❤ خدایا  تو بهترینی🥰
خخ بهتر کلا نمیدونم چیه بلافاصله به یکی میگی رژیمم اصلا ول میکنی همه چیو منم دوست نداشتم شوهرم بدونه ...

منم به کسی نگفتم اما خب کسانی که تو خونه هستن میفهمن دیگه غذات کم میشه..

حالا کسی منو دید بگم چطوری کم شده😅😅بگم همینجوری وزنم کم شده🥴🤣

البته الان هیچ تغییری نکردم شاید هفته بعد یا هفته های دیگه تغییر کنم

نمانده در دلم دگر توان دوری                                           ❤️🥺محمدم🥺❤️

وزن هفته قبل۷۱.۳

وزن این هفته۶۹.۶😍😍😍🥳🥳🥳💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻

وزن اولیه ۹۰ 😎وزن شروع تو تاپیک ۷۳💚 هدف اول۶۹💚هدف دوم۶۵💚هدف نهایی۶۰💜💚وزن فعلی👈🏻۶۵👉🏻خدایا شکرت که هدف دوم رو هم دیدم❤ خدایا  تو بهترینی🥰

وزن شما چی؟

خدایا شکرت تونستم ۶۰روهم ببینم خیلی خوشحالم

وزن هفته قبل۷۱.۳ وزن این هفته۶۹.۶😍😍😍🥳🥳🥳💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻

افرررین ماشالله😍😍😍😍💪💪💪💪💪احسنت😍😍😍💪💪💪💪

افرررین ماشالله😍😍😍😍💪💪💪💪💪احسنت😍😍😍💪💪💪💪

دورت بگردم 🤩🤩🤩

وزنت چی شد فاطمه جان

من ۸۷۵۰۰😍😍😍😍😍💪💪💪

مبارک باشه خیلی عالی افرین🧿🧿🧿🧿🧿❤❤❤❤❤❤