2789
عنوان

رقابت لاغری💪🏻💪🏻

| مشاهده متن کامل بحث + 62222 بازدید | 10788 پست

وای امشب خودم نفر اول بودم با کالری سوزی۷۵۶

دوم فاطمه۴۸۲

سوم سپیده۱۱۰

وزن اولیه ۹۰ 😎وزن شروع تو تاپیک ۷۳💚 هدف اول۶۹💚هدف دوم۶۵💚هدف نهایی۶۰💜💚وزن فعلی👈🏻۶۵👉🏻خدایا شکرت که هدف دوم رو هم دیدم❤ خدایا  تو بهترینی🥰
وای امشب خودم نفر اول بودم با کالری سوزی۷۵۶ دوم فاطمه۴۸۲ سوم سپیده۱۱۰

احسنت ماشالله به همگی😍💪💪💪💪

ان شالله هممون به وزن دلخواهمون میرسیم😍😍😍😍💪💪💪💪💪فردا صبح ان شالله همگی با وزن جدید وارد تاپیک میشیم😍😍😍💪💪💪💪

نمانده در دلم دگر توان دوری                                           ❤️🥺محمدم🥺❤️

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

شب بخیر بچه ها

شب بخیر عزیزممممم 

فردا صبح قبل صبحونه دست شویی برین بعد وزن بگیرین

وزن اولیه ۹۰ 😎وزن شروع تو تاپیک ۷۳💚 هدف اول۶۹💚هدف دوم۶۵💚هدف نهایی۶۰💜💚وزن فعلی👈🏻۶۵👉🏻خدایا شکرت که هدف دوم رو هم دیدم❤ خدایا  تو بهترینی🥰
احسنت ماشالله به همگی😍💪💪💪💪 ان شالله هممون به وزن دلخواهمون میرسیم😍😍😍😍💪💪💪💪💪فردا صبح ان ...

وای فاطمه دوشنبه ها برای منم هیجان انگیزه 

شب بخیر عزیزممممم  فردا صبح قبل صبحونه دست شویی برین بعد وزن بگیرین

نیم ساعت بعد دستشویی باید بریم درسته؟؟

نمانده در دلم دگر توان دوری                                           ❤️🥺محمدم🥺❤️
وای فاطمه دوشنبه ها برای منم هیجان انگیزه 

اره من خیلی منتظر دوشنبه بودم😍😍😍💪💪💪💪

اما راستش بابت مشکلی که برام پیش اومده نگرانم 

اما یادمه قبلا ی بار رژیم گرفتم میرقصیدم که پ ریود شدم البته فک کنم سه چهار روز مونده بود به پر یودیم 

چشم حتما بلاخره دانلود کردم قدم شمارو😑😩😩😩

😍😍💪💪💪از فردا با وزن جدید و قدم شمار جدید 😍😍😍💪💪💪تو میتونی💪😍

نیم ساعت بعد دستشویی باید بریم درسته؟؟

نه من میرم دستشویی بعد میپرم رو ترازو😁😁😂

نه ربطی نداره بعد دستشویی برو قرص جوشان چقدر کالری داره بچه ها ویتامین c

رو جلدش نوشته

نه من میرم دستشویی بعد میپرم رو ترازو😁😁😂

من روزهای قبل بزوررر ساعت ۸,۹ بیدار میشدم میدونم فردا ساعت ۶ بیدارم🤣🤣🤣🤣

من روزهای قبل بزوررر ساعت ۸,۹ بیدار میشدم میدونم فردا ساعت ۶ بیدارم🤣🤣🤣🤣

🙌🏻🙌🏻🙌🏻