2789
عنوان

رقابت لاغری💪🏻💪🏻

| مشاهده متن کامل بحث + 62222 بازدید | 10788 پست
بودی الان که نیستی 😂منم 70 بودما😂

من ۶۰ بودم شدم ۹۰ الان خداروشکر۷۱.۳۰۰ تا فردا ببینم چندم

وزن اولیه ۹۰ 😎وزن شروع تو تاپیک ۷۳💚 هدف اول۶۹💚هدف دوم۶۵💚هدف نهایی۶۰💜💚وزن فعلی👈🏻۶۵👉🏻خدایا شکرت که هدف دوم رو هم دیدم❤ خدایا  تو بهترینی🥰

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اوففففف من مدتی هست وزن نکردم احتمالا ۹۰ هستم    

من با همین کالری شمار از ۹۰ اومدم ۷۱

یاعلی بگو شروع کن

وزن اولیه ۹۰ 😎وزن شروع تو تاپیک ۷۳💚 هدف اول۶۹💚هدف دوم۶۵💚هدف نهایی۶۰💜💚وزن فعلی👈🏻۶۵👉🏻خدایا شکرت که هدف دوم رو هم دیدم❤ خدایا  تو بهترینی🥰

ماسک اول

سفید آب +گلاب

یک عددسفید آب رو له میکنی میریزی تو نصف لیوان گلاب

می زاری یه روز بمونه تا سفید اب خیس بخوره بعد میزنی رو صورت آروم آروم دو دقیقه ماساژ میدیی بعد میزارین خشک میشه  بعد با آب ولرم رو به خنک میشوید با همون یه بار اخرشو میبینی 

ماسک دوم

ژلاتین با شیر

اول ۱قاشق چای خوری ژلاتین رو تو ۵ق غذاخوری آب جوش حل میکنی میتونی رو بخار کتری هم بزاری که قشنگ حل شه بعد می زاری یکم خنک شه دو تا سه قاشق شیر اضافه کن

بعد با یه فرچه نرم میزنی رو صورت

دستمال کاغذی می زاری روش کل صورتت رو انجام میدی دوستام کاغذی میچسبونی روش و دوباره رو دستمال کاغذی رو مواد میزنی تا تو خورد صورتت بره یکم طول میکشه تا خشک شه ولی وقتی از صورتم میکنی صورتت پاک سازی میکنه رو دستمال رو نکاه کنی کلی دونه های سر سیاه میبینی

هرشب بایدبیایم اعلام‌کنیم؟

اره گلم فقط کالری سوزیت بگو 

راستی اسمت چیه 

من آرزو هستم

[QUOTE=243362495]اره گلم فقط کالری سوزیت بگو  راستی اسمت چیه  من آرزو هستم[/QUOیاسمین هستم ...

چه اسم قشنگی 

ایشالله به وزن دلخواهت برسی گلم

منم شروع کردم 87.950 بودم الان دوهفته است شروع کردم 85 حالا فردا ببینم چند میشه 

❤❤❤🧿🧿🧿🧿

چشم عزیزدلم خیلی ممنون ازشون خیلی تشکر کن 🌹🙏🏻😍 حتما انجام میدم😍😍🙏🏻🙏🏻🙏🏻

حتما گلم بد مزه س 

ولی نتیجه میده