2789
عنوان

رقابت لاغری💪🏻💪🏻

| مشاهده متن کامل بحث + 62222 بازدید | 10788 پست
شوهرمم جدیدا دیده من رژیم میگیرم هی میگم نمیخورم نمیخورم رفته تو فاز رژیم ولی همه چی میخوره😂😂 لامص ...

فردا دو شنبه هست😍😍😍😍😍

بریم رو ترازو ببینیم چیکار کردیم تو این ی هفته😍

من از اطرافیانم میپرسم تغییر کردم میگن نه☹️البته خب تازه امروز شده ی هفته که رژیمم😍

نمانده در دلم دگر توان دوری                                           ❤️🥺محمدم🥺❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من بلد نیستم عکس بزارم☹️

کاری نداره وقتی ریپلای میکنی پبامو  اون بالای جایی که مینویسی یه علامت عکس و ایموجی هست اون عکس رو میزنی میگه بکشید یا بنداززد عکسو میزنی روش بعد میره تو گلاریت امتحان کن

وزن فعلی ۸۸.۵۰۰
نشون نمیده تا 7 کیلو کم نکنی من که منتظرم

واقعاا من تغییری نکردم چون مانتوی که گفتم خریدم رو پوشیدم اما مثل همون بار اول بود که پوشیده بودم😅😅😅

نمانده در دلم دگر توان دوری                                           ❤️🥺محمدم🥺❤️
کاری نداره وقتی ریپلای میکنی پبامو  اون بالای جایی که مینویسی یه علامت عکس و ایموجی هست اون عکس ...

امشب حتما امتحان میکنم😍😍😍

نشون نمیده تا 7 کیلو کم نکنی من که منتظرم

من دلم میخواد ی سایز کم کنم 

امروز هم پدرم گفت رژیم نگیر تو بدنت به مواد غذایی نیاز داره اینجوری داری بدنت رو اذیت میکنی 😓😓😓🥺🥺🥺

گلم من برنج قبلا هم در همین حد میخوردم ولی خب شاید دو سه قاشق بیشتر 

اما الان قند مصنوعی رو حذف کردم و چربی هم تا حد ممکن حذف کردم 

بنظرت بدنم اذیت میشه؟🥺

ببخشید همین سوالی میکنم واقعا نگران شدم و میترسم🥺

من سی ام پریود شدم  دیروز ترشحات قهوه ای کم رنگ داشتم (معمولا گاهی اوقات قبل پریودی دارم) امروز پریود شدم یعنی ترشحات صورتی رنگ دارم که حدس میزنم پریودی هست🥺ولی الان نباید میشدم 

یعنی بخاطر رژیم و ورزش هست؟؟؟

یا خدای نکرده برام مشکلی پیش اومده؟🥺

اگه بخاطر رژیم و ورزش باشه درست میشه؟؟؟دوباره پریودیم منظم میشه یا نه🥺🥺🥺

اطلاعی دارید در این مورد🥺🥺🥺

من دلم میخواد ی سایز کم کنم  امروز هم پدرم گفت رژیم نگیر تو بدنت به مواد غذایی نیاز داره اینجو ...

نه بابا رژیم درست که همه چی بخوری اشکال نداره مامان منم فکر میکنه من گشنگی میکشم رژیم اصولی اشکال نداره که تازه خیلی هم خوبه 

وزن فعلی ۸۸.۵۰۰
ببخشید همین سوالی میکنم واقعا نگران شدم و میترسم🥺 من سی ام پریود شدم  دیروز ترشحات قهوه ای کم ...

فکر نمیکنم ربطی داشته باشه اتفاقا ورزش باعث منظم شدن میشه کیست نداری یا عفونت قبلا هم اینطور بودی؟!

وزن فعلی ۸۸.۵۰۰
نه بابا رژیم درست که همه چی بخوری اشکال نداره مامان منم فکر میکنه من گشنگی میکشم رژیم اصولی اشکال ند ...

اینجوری که گفتم میگیرم همه چی میخورم اما به اندازه ،،

قد مصنوعی و هله هوله حذف کردم چربی هم تا حدودی حذف کردم

فکر نمیکنم ربطی داشته باشه اتفاقا ورزش باعث منظم شدن میشه کیست نداری یا عفونت قبلا هم اینطور بودی؟!

میترسم خیلیییی 🥺🥺🥺🥺🥺🥺

نمیدونم برام همچین مشکلی پیش نیومده 🥺🥺🥺🥺

نه گلی اولین بار هست اینجور میشه😞🥺شرایط دکتر رفتن هم اصلا نداره 🥺🥺🥺

میترسم خیلیییی 🥺🥺🥺🥺🥺🥺 نمیدونم برام همچین مشکلی پیش نیومده 🥺🥺🥺🥺 نه گلی اولین بار هست اینج ...

شرایط دکتر رفتن هم ندارم