2789
عنوان

رقابت لاغری💪🏻💪🏻

| مشاهده متن کامل بحث + 62222 بازدید | 10788 پست
فاطمه جون یه تشویق حسابی داریااااا چون بالاتر از ۷۰۰سوزوندی فقط نتوسته پیام بزاره گوشیش مشگل پیدا ...

ممنون عزیزدلم😍😘🌹

انشالا همگی به وزن دلخواهمون میرسیم😍

نمانده در دلم دگر توان دوری                                           ❤️🥺محمدم🥺❤️
وای واقعا ترسیدم لمس گوشیم خراب شده باشه اخه مثلا چندتا تاپیک هست مثلا لاغری چاقی خانواده من میزنم ر ...

مال منم اینطوری میشه 

وزن اولیه ۹۰ 😎وزن شروع تو تاپیک ۷۳💚 هدف اول۶۹💚هدف دوم۶۵💚هدف نهایی۶۰💜💚وزن فعلی👈🏻۶۵👉🏻خدایا شکرت که هدف دوم رو هم دیدم❤ خدایا  تو بهترینی🥰

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ممنون عزیزدلم😍😘🌹 انشالا همگی به وزن دلخواهمون میرسیم😍

🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻

وزن اولیه ۹۰ 😎وزن شروع تو تاپیک ۷۳💚 هدف اول۶۹💚هدف دوم۶۵💚هدف نهایی۶۰💜💚وزن فعلی👈🏻۶۵👉🏻خدایا شکرت که هدف دوم رو هم دیدم❤ خدایا  تو بهترینی🥰
عشقم اشتباه حساب  کردی من با حلقه کالری حساب کرده بودم

واقعا دقت نکردم🙆‍♀️

سلام به روی موهاتون 

من این برگه رو از موقعی که رژیم شروع کردم نوشتم رو در یخچال چسبوندم 

برای شما هم میفرستم خیلی خوبه یه نگاه بندازین 😊

سلام به روی موهاتون  من این برگه رو از موقعی که رژیم شروع کردم نوشتم رو در یخچال چسبوندم  ...

شوهرمم جدیدا دیده من رژیم میگیرم هی میگم نمیخورم نمیخورم رفته تو فاز رژیم ولی همه چی میخوره😂😂 لامصب وزنم کم میکنه 😑 اخه ما وزنامون تقریبا یکیه دیروز بهم میگه برو رو ترازو ببینم چندی میگم نه تا دوشنبه انقدر گفت رفتم گفتم من نمیبینم حقم نداری بگی بهم چند شدم😂😉😉

وزن فعلی ۸۸.۵۰۰
سلام به روی موهاتون  من این برگه رو از موقعی که رژیم شروع کردم نوشتم رو در یخچال چسبوندم  ...

ممنون عزیزم😍

نمانده در دلم دگر توان دوری                                           ❤️🥺محمدم🥺❤️
بچه ها من واقعا نگران اینم شما به وزن هدفتون برسید دیگ نخواید ادامه بدین من چیکار کنم تنهایی😣😔

نگران نباش قشنگم 

اگه ما به وزن هدفمون هم برسیم هر روز چند بار میایم پیام برات میزاریم انرژی بهت میدیم برای ادامه رژیم