2789
عنوان

رقابت لاغری💪🏻💪🏻

| مشاهده متن کامل بحث + 62222 بازدید | 10788 پست
خیلی بده چرا خب نمیتونی بری دکتر؟!

وضعیت خونمون بخاطر مادر خوب نیست اخرماه هم باید مادرم عمل بشه 

از خواهرم پرسیدم میگه اگه ماه بعد همینجور شد باید بری سونو🥺🥺🥺میترسم🥺

نمانده در دلم دگر توان دوری                                           ❤️🥺محمدم🥺❤️
خیلی بده چرا خب نمیتونی بری دکتر؟!

قبلا اگه خیلی کار میکردم کار سنگین میکردم زودتر پریود میشدم .یعنی میشه برای ورزش باشه؟اخه خیلی خستم میشد😞🥺

نمانده در دلم دگر توان دوری                                           ❤️🥺محمدم🥺❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وضعیت خونمون بخاطر مادر خوب نیست اخرماه هم باید مادرم عمل بشه  از خواهرم پرسیدم میگه اگه ماه ب ...

نگران نباش شایدم استرس باشه راستش من دقیق نفهمیدم چی شد چرا قبل پریودت ترشع قهوه ایی داری من اینطور نیستم یهو میشه قبلا منظم بودم الان دوباره یه بار با فاصله ی 18 روز پریود شدم یه بار 4 روز عقب انداختم 😕

وزن فعلی ۸۸.۵۰۰
نگران نباش شایدم استرس باشه راستش من دقیق نفهمیدم چی شد چرا قبل پریودت ترشع قهوه ایی داری من اینطور ...

🥺🥺خداکنه کیست و... نباشه بخدا توانشو ندارم بقران توان مریضی ندارم🥺

قبلا اگه خیلی کار میکردم کار سنگین میکردم زودتر پریود میشدم .یعنی میشه برای ورزش باشه؟اخه خیلی خستم ...

شایدم کمرت شل شده باشه که کار سنگین باعث میشه زود پریود بشی خب دختر کمتر ورزش کن  یکم خیلی به خودت فشار نیار

وزن فعلی ۸۸.۵۰۰
🥺🥺خداکنه کیست و... نباشه بخدا توانشو ندارم بقران توان مریضی ندارم🥺

انشالله که نیست 😕 حالا شاید خوب بشی برنامهی مینیت رو دانلود کن بزن توش پریوداتو میگه کی دقیق پریود میشی خوبه بدونی تاریخشو

وزن فعلی ۸۸.۵۰۰
انشالله که نیست 😕 حالا شاید خوب بشی برنامهی مینیت رو دانلود کن بزن توش پریوداتو میگه کی دقیق پریود ...

باشه عزیزم ممنون 🙏🏻🌹

شایدم کمرت شل شده باشه که کار سنگین باعث میشه زود پریود بشی خب دختر کمتر ورزش کن  یکم خیلی به خ ...

اره دیگه از امروز نمیرقصم فقط راه میرم 🥺

[QUOTE=243321143]اره دیگه از امروز نمیرقصم فقط راه میرم 🥺[/QUOTE

ای جان من خودم به شخصه زود خسته میشم الان از صبح 58 کالری سوزوندم حال ندارمم پاشم باورت نمیشه 8 تا قاشق لوبیا پلو خوردم 360 تا کالری داشت لعنتی😭😭

وزن فعلی ۸۸.۵۰۰

منم میخوام ۶ کیلو کم کنم   

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 
[QUOTE=243321143]اره دیگه از امروز نمیرقصم فقط راه میرم 🥺[/QUOTE ای جان من خودم به شخصه زود خسته م ...

من اخه ذوق داشتم زودی به وزن دلخواهم برسم 🥺🥺🥺ای وای چقدر زیاد لوبیا پلو کالری داره 

الانم استرس دارم نکنه مشکلی دارم

بیا با ما همراه شو😍

خب برنامتون چیه؟ 😍 

من عاشق کار گروهیم 

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 
خب برنامتون چیه؟ 😍  من عاشق کار گروهیم

اول خوشامدی گلم 

دوم ما با برنامه کالری شمار 😍کالری که باید در طول روز مصرف کنیم بدست میاریم و هرچقدر شد همون اندازه باید در طول روز مصرف کنیم 

و کالری سوزی انجام میدیم مثلا من پیاده روی میکردم و میرقصیدم اما برام مشکلی پیش اومده امروز و روزهای اینده فقط پیاده روی میکنم و میایم اعلام میکنیم هرشب 

که چقدر کالری مصرف کردیم چقدر کالری سوزوندیم😍🌹🙏🏻

اول خوشامدی گلم  دوم ما با برنامه کالری شمار 😍کالری که باید در طول روز مصرف کنیم بدست میاریم ...

فقط کالری هایی که سوزوندیمونو چجوری حساب میکنیم؟😁