2789
عنوان

رقابت لاغری💪🏻💪🏻

| مشاهده متن کامل بحث + 62221 بازدید | 10788 پست

کالری سوزی دیروز 

نفر اول فاطمه ۶۹۲💪🏻🧿

نفر دوم خودم۵۴۴

نفر سوم ۳۱۸

دختر پاییز  نیست

وزن اولیه ۹۰ 😎وزن شروع تو تاپیک ۷۳💚 هدف اول۶۹💚هدف دوم۶۵💚هدف نهایی۶۰💜💚وزن فعلی👈🏻۶۵👉🏻خدایا شکرت که هدف دوم رو هم دیدم❤ خدایا  تو بهترینی🥰
من هم ذوق دارم دو شنبه برسه ببینم نتیجه رو ببینم  هم استرس دارم برم ببینم وزنم کم نشده🥴

مت اگه ۱۰۰گرمم کم کنم خوشحالم

وزن اولیه ۹۰ 😎وزن شروع تو تاپیک ۷۳💚 هدف اول۶۹💚هدف دوم۶۵💚هدف نهایی۶۰💜💚وزن فعلی👈🏻۶۵👉🏻خدایا شکرت که هدف دوم رو هم دیدم❤ خدایا  تو بهترینی🥰

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ولی حس میکنم خیلی سبک شدم

ایشالله که کم کرده باشم

خیلی امید دارم بیام زیر ۷۰

کالری سوزی دیروز  نفر اول فاطمه ۶۹۲💪🏻🧿 نفر دوم خودم۵۴۴ نفر سوم ۳۱۸ دختر پاییز  نیست

ان شالله همگی به وزن دلخواهمون برسیم😍💪

نمانده در دلم دگر توان دوری                                           ❤️🥺محمدم🥺❤️
مت اگه ۱۰۰گرمم کم کنم خوشحالم

من برای اولین بار هست که رژیمم رو دارم ادامه میدم هروقت رژیم میگرفتم بیشتر ازسه روز نمیشده بیخیالش میشدم

نمانده در دلم دگر توان دوری                                           ❤️🥺محمدم🥺❤️
ولی حس میکنم خیلی سبک شدم ایشالله که کم کرده باشم خیلی امید دارم بیام زیر ۷۰

عزیزممم 

ان شالله ان شالله😍😍😍💪💪💪🙏🏻🙏🏻

ان شالله همگی به وزن دلخواهمون برسیم😍💪

مبرسیم گلم فقط کافیه هیچ موقع نا امید نشیم

من که خدا کمک کرد نشدم

حتی دو هفته استپ بودم ولی ایشالله این سری جواب میگیرم

مبرسیم گلم فقط کافیه هیچ موقع نا امید نشیم من که خدا کمک کرد نشدم حتی دو هفته استپ بودم ولی ایشالل ...

من اخر ماه مادرم عمل داره خیلی نگرانم 

شاید اون موقع نتونم اصلا کالری سوزی انجام بدم😞

وای چرا وزن استپ میشه؟؟؟باید چیکار کنیم استپ نشه؟؟؟

یه روزی آرزو داشتم فقط ۸۹ رو ببینم 

بعد ۷۹ الانم دوست دارم۶۹رو ببینم

یه روزی آرزو داشتم فقط ۸۹ رو ببینم  بعد ۷۹ الانم دوست دارم۶۹رو ببینم

ان شالله که دوشنبه خبر میدی که اومدی زیر ۷۰😍

من اخر ماه مادرم عمل داره خیلی نگرانم   شاید اون موقع نتونم اصلا کالری سوزی انجام بدم😞 ...

اگه استپ شدی بهت میگم

ایرادی نداره فقط چای سبز فراموش نکن

غذاهای چرب و فست فود هم نخور

اگه استپ شدی بهت میگم ایرادی نداره فقط چای سبز فراموش نکن غذاهای چرب و فست فود هم نخور

باشه گلم ممنون 

چای سبز رو نمیتونم بخورم

چشم عزیزم ممنون

ان شالله که دوشنبه خبر میدی که اومدی زیر ۷۰😍

وای ایشالله مهربونممممم😘😘😘

خیلی گلی که بهم انرژی مثبت دادی❤❤

باشه گلم ممنون  چای سبز رو نمیتونم بخورم چشم عزیزم ممنون

چرا نمیتونی؟به خاطر مزه؟

وای ایشالله مهربونممممم😘😘😘 خیلی گلی که بهم انرژی مثبت دادی❤❤

فدات عزیزم 

ان شالله دو شنبه منتظرتیم با وزن جدید😍😍😍😍😍