2789
عنوان

رقابت لاغری💪🏻💪🏻

| مشاهده متن کامل بحث + 62221 بازدید | 10788 پست

د ختر پاییزی کجاس نیست؟

وزن اولیه ۹۰ 😎وزن شروع تو تاپیک ۷۳💚 هدف اول۶۹💚هدف دوم۶۵💚هدف نهایی۶۰💜💚وزن فعلی👈🏻۶۵👉🏻خدایا شکرت که هدف دوم رو هم دیدم❤ خدایا  تو بهترینی🥰
چرا نمیتونی؟به خاطر مزه؟

بخاطر استرس و نگرانی های زیادی که داشتم و دارم پوستم حساس شده و به شدت به بعضی چیزها حساسیت نشون میده 😞😞😞

نمانده در دلم دگر توان دوری                                           ❤️🥺محمدم🥺❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بخاطر استرس و نگرانی های زیادی که داشتم و دارم پوستم حساس شده و به شدت به بعضی چیزها حساسیت نشون مید ...

وای استرس خیلی بده

وزن اولیه ۹۰ 😎وزن شروع تو تاپیک ۷۳💚 هدف اول۶۹💚هدف دوم۶۵💚هدف نهایی۶۰💜💚وزن فعلی👈🏻۶۵👉🏻خدایا شکرت که هدف دوم رو هم دیدم❤ خدایا  تو بهترینی🥰
وای استرس خیلی بده

دقیقا 

استرس ادم رو پیر میکنه حتی تا مرگ هم میبره 

منم رفتم دکتر گفت اگه الان استرس خودش رو روی پوست نشون داده بعد خدای نکرده خدای نکرده قلب😞😞😞

نمانده در دلم دگر توان دوری                                           ❤️🥺محمدم🥺❤️
دقیقا  استرس ادم رو پیر میکنه حتی تا مرگ هم میبره  منم رفتم دکتر گفت اگه الان استرس خودش ...

نمیخوام فزولی کرده باشم فاطمه جون ولی چرا؟؟

نمیخوام فزولی کرده باشم فاطمه جون ولی چرا؟؟

مادرم مریضه استرس مادرم دارم 

پدرم راضی نمیشه عشقم بیاد خواستگاری 

و حرفای اطرافیان که موجب ناراحتی میشد 

ناراحتی استرس عصبانیت باهم قاطی شد و روی پوستم اثر گذاشت رفتم دکتر گفت باید کنترل کنی ولی اخه چطور؟ 

مادرم مریضه استرس مادرم دارم  پدرم راضی نمیشه عشقم بیاد خواستگاری  و حرفای اطرافیان که م ...

بیماری مادرت چیه؟

بیماری مادرت چیه؟

مادرم خیلی قوی بود چشمش زدن هرچی بخوام بگم که به چشم زدن اعتقادی ندارم اما بعد حرف اون طرف مادرم به این حال افتاد 

یه بیماری داشت الاهی شکر خوب شد 

اما کمر و پا درد داره به حدی که نمیتونه راه بره بزورر راه میره حتی نمیتونه کار کنه،قند داره و......😞😞😞😞

مادرم خیلی قوی بود چشمش زدن هرچی بخوام بگم که به چشم زدن اعتقادی ندارم اما بعد حرف اون طرف مادرم به ...

ببین عزیزم من دوسال پیش وقتی فهمیدم ناخواسته دختر دومو باردار شدم چون حالم بد بود بد ویار بودم رفتم خونه مامانم 

اونجا بودم که بابام کلی خون بالا آورد

وقتی بردیم دکتر اول فقط من فهمیدم بابام سرطان معده بدخیم داره دکتر همون جا بهم گفت ببریم خونه فکر نمیکنم تا دوهفته بمونه

فقط من میدونستم با اون شرایط بدم

نزاشتم کسی بفهمه فقط خودم با شوهرم تو روی بابام نگاه میکردم جیگر آتیش می گرفت حتی نمی تونستم اشک بریزم

نزاشتم کسی بفهمه فقط خودم با شوهرم تو روی بابام نگاه میکردم جیگر آتیش می گرفت حتی نمی تونستم اشک بری ...

اخ🥺🥺🥺🥺چ لحظه بدی😭😭😭😭الان پدرتون خوبن؟؟

الان دو سال از اون موضوع میگذره 

بابام هنوز زندس

فقط میخوام اینو بهت بگم عمر داره زود میگذره

تا خدا نخورد هیچی اتفاقی نمی افته حتی ازدواجت ولی اگه بخواد خودتم نمی دونی چه طوری جور شد بسپار بخدا ولذت زندگی رو ببر خدا خودش تو زمانش برات درست میکنه

واسه اتفاقی هم که اصلا قرار نیست بیافته اصلا خودتو نابود نکن دقیقا مثل بابای من  

اخ🥺🥺🥺🥺چ لحظه بدی😭😭😭😭الان پدرتون خوبن؟؟

دوسال داره شیمی درمانی میکنه

وقتی خدا دو هفته رو رسونده به دوسال همین یه نشونش برای من که میدونم بابام خوب شده😍😍❤

فاطمه جون

بخدا دنیا ارزش نداره خواهرانه میگم 

اگه با استرس و ناراحتی به خودت آسیب بزنی و مثل قبلت نباشی اولین نفر که کمی عقب بکشه مطمئن باش عشقته پس خودتو نباز  قوی باش عزیزم💪🏻💪🏻❤

به نیت تو عشقت هر شب برات صلوات میفرستم که به هم برسید

دوسال داره شیمی درمانی میکنه وقتی خدا دو هفته رو رسونده به دوسال همین یه نشونش برای من که میدونم با ...

ان شالله به حق فاطمه زهرا حالشون خوب بشه 

براش دعا میکنم و حمد میخونم 

من میدونم چقدر سخته ادم عزیزاش مریض باشن🥺

خواهر دارم روی خودم کار میکنم 

الان موفق شدم از حرف دیگران ناراحت نباشم 

استرس هم تا حدودی موفق شدم 

الان هم حس میکنم ی سایز کمتر بشم حس بهتری دارم برای همین دارم وزن کم میکنم با اینکه عشقم قبول نداره و بهش هم نگفتم اگه بفهمه🥴😅🤣

میخوام پر از انرژی مثبت باشم دارم سعی میکنم و ان شالله موفق میشم تمام انرژی منفی ها از خودم دور میکنم 

ممنون عزیزدلم چطور لطفت رو جبران کنم🥺😍🙏🏻🌹منم هر شب برای پدرتون حمدشفا میخونم قشنگم🙏🏻🌹😍

اره خواهر من نفهمیدم دارم با ناراحتی چه به سر خودم میارم اما دارم تغییر میکنم🙏🏻😍😘

الان دو سال از اون موضوع میگذره  بابام هنوز زندس فقط میخوام اینو بهت بگم عمر داره زود میگذره ...

ان شالله همه چی درست بشه گلم