2789
عنوان

رقابت لاغری💪🏻💪🏻

| مشاهده متن کامل بحث + 62221 بازدید | 10788 پست

بچه ها من امشب

۲۰دقیقه ورزش تو خونه

یک ساعت ونیم پیاده روی

کالری سوزیم تا الان۵۴۴

آخر شب هم قراره دوباره برم پیاده روی

وزن اولیه ۹۰ 😎وزن شروع تو تاپیک ۷۳💚 هدف اول۶۹💚هدف دوم۶۵💚هدف نهایی۶۰💜💚وزن فعلی👈🏻۶۵👉🏻خدایا شکرت که هدف دوم رو هم دیدم❤ خدایا  تو بهترینی🥰
ببین تو لاغری یا سایز کم میکنی که وزن بیشتر مواقع ثابت یا وزن کم میکنی سایز تغییر نمیکنه که اکثر م ...

من دوس دارم سایز کم🥺☹️

نمانده در دلم دگر توان دوری                                           ❤️🥺محمدم🥺❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام عزیزان 

به امید که همگی به وزن دلخواهمون برسیم😍💪خواستن توانستن است😍💪😍💪😍💪

سوم ورزش (روز پنجم رژیم)
کالری مجاز ۱۵۰۰ 
کالری مصرف شده ۱۲۵۲ 
تعداد لیوان آب ۷ لیوان
یک ساعت و ۱۲ دقیقه پیاده روی ۳۹۲ کالری
۵۰ دقیقه رقص ۳۰۰ کالری

نمانده در دلم دگر توان دوری                                           ❤️🥺محمدم🥺❤️
من دوس دارم سایز کم🥺☹️

هر دوشو کم میکنی

وزن اولیه ۹۰ 😎وزن شروع تو تاپیک ۷۳💚 هدف اول۶۹💚هدف دوم۶۵💚هدف نهایی۶۰💜💚وزن فعلی👈🏻۶۵👉🏻خدایا شکرت که هدف دوم رو هم دیدم❤ خدایا  تو بهترینی🥰
چرا امشب کالری سوزی اعلام نکردید🥺

نتم رفت گلم هر چی پیام میزاشتم نمیشد

سلام عزیزان  به امید که همگی به وزن دلخواهمون برسیم😍💪خواستن توانستن است😍💪😍💪😍💪 سوم ور ...

👍🏻👍🏻👍🏻🧿🧿🧿

فللا اینقدر کالری اشید شب کالری سوزی کنم مهمون دارم اما امروز خیلی ردو بدو کردم گوشی پیشم نبود چون م ...

با این که مهمون داشتی برنامت عالی بود عزیزم 😍😍😍

با این که مهمون داشتی برنامت عالی بود عزیزم 😍😍😍

شما هم مثل من روز شماری میکنید دو شنبه برسه یا نه😅😅😅

سعی میکنم رژیمم رو با اراده برم جلو😍💪 مهمان اومده خونمون برن کالری سوزی رو شروع میکنم😍💪😍

ان شاالله😍

شما هم مثل من روز شماری میکنید دو شنبه برسه یا نه😅😅😅

خیلی خیلی