2789
عنوان

رقابت لاغری💪🏻💪🏻

| مشاهده متن کامل بحث + 62220 بازدید | 10788 پست
سلام به همگی  ان شالله همگی به وزن دلخواهمون میرسیم😍💪😍 کالری مجاز ۱۵۰۰ کالری مصرف شده ۱۴۶۳ ...

خیلی برنامت عالی بود خوشمان آمد😃😃😃

وزن اولیه ۹۰ 😎وزن شروع تو تاپیک ۷۳💚 هدف اول۶۹💚هدف دوم۶۵💚هدف نهایی۶۰💜💚وزن فعلی👈🏻۶۵👉🏻خدایا شکرت که هدف دوم رو هم دیدم❤ خدایا  تو بهترینی🥰
ای وای حالت چطوره خوبی؟؟؟ چرا اخه سرما خوردی؟

نمی دونم خوب بودما

یهویی بی حال شدم خواستم قرص بندازم جاش یه لیوان اسطوخودوس خوردم نفهمیدم کی خوابم برده بود😂😂😂

وزن اولیه ۹۰ 😎وزن شروع تو تاپیک ۷۳💚 هدف اول۶۹💚هدف دوم۶۵💚هدف نهایی۶۰💜💚وزن فعلی👈🏻۶۵👉🏻خدایا شکرت که هدف دوم رو هم دیدم❤ خدایا  تو بهترینی🥰

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ی سوال  شما چند روزی ی بار میرید رو ترازو؟ من روز چهارم رژیمم تموم شده وارد روز پنجم شدم خیلی ...

هر هفته دوشنبه ها بکش

منم دو هفته بود وزنم کم نمی شد ناراحت بودم که فهمیدم سایز کم کردم🤩

اما الان خودم قشنگ حس میکنم وزن کم کردم اما میخوام تحمل کنم تا دوشنبه ایشالله

چرا چیشدی منم صبح 4 تا امپول زدم دکتر لودم

تو چرا چی شده؟

بیایین اسماتونو بگین همدیگرو راحت تر صدا کنیم

🤣🤣🤣🤣 بخدا سخته🤣🤣🤣

😄😄😄

به امید اینکه به وزن دلخواهمون برسیم😍😍💪💪💪

نمی دونی این جمله ها چه قدر بهم روحیه میده😍😍😍

هر هفته دوشنبه ها بکش منم دو هفته بود وزنم کم نمی شد ناراحت بودم که فهمیدم سایز کم کردم🤩 اما الان ...

من چیزی حس نمیکنم 

از اطرافیان هم میپرسم میگن نمیدونیم🥴

من دوس دارم ی سایز کم کنم 

قبل رژیم رفتم ی مانتو که خیلی مدلش دوس دارم گرفتم ی سایز کوچیکتر خودم،،که اراده بیشتری برای رژیم داشته باشم هر روز نگاه مانتو میکنم🥴🤣🤣🤣

نمانده در دلم دگر توان دوری                                           ❤️🥺محمدم🥺❤️
هیچی نفس تنگی داشتم دکتر بهم تسپری و شربت وقرص امپول داد گفت استفاده کن خوب نشدی دوباره بیا😑😕

اایشالله که زود زود خوب میشی 

من چیزی حس نمیکنم  از اطرافیان هم میپرسم میگن نمیدونیم🥴 من دوس دارم ی سایز کم کنم  قبل ...

ببین تو لاغری یا سایز کم میکنی که وزن بیشتر مواقع ثابت

یا وزن کم میکنی سایز تغییر نمیکنه

که اکثر ما بیشتر انتظار داریم وزن کم کنیم در صورتی که سایز خیلی بهتره

من دو هفته پیش با اینکه کلی تمرین و رقص و ورزش داشتم وزنم تغییر نکردولی خیلی جالب بود سایز خیلی چشمگیر کم شده بود اونم از رو لباس جدیدیی که خریدم 

ان شالله به وزن دلخواهت میرسی😍💪تو میتونی👏👏

۱۰۰در صد ایشالله هممون

من که خیلی سرسختانه تا هدفم پیش میرم💪🏻روز به روز لذت میبرم