2789
عنوان

رقابت لاغری💪🏻💪🏻

| مشاهده متن کامل بحث + 62211 بازدید | 10788 پست
نه عزیزم مجردم  ممنون عزیزم😍

بیشتر بافت سینه خانم های متاهل شل میشه چون زایمان وشیر دهی داشتن برای خانم های مجرد که یه پله از متاهل ها جلوتر هستن 

در کنار رژیم با ورزش هیچ مشکلی پیش نمیاد

وزن اولیه ۹۰ 😎وزن شروع تو تاپیک ۷۳💚 هدف اول۶۹💚هدف دوم۶۵💚هدف نهایی۶۰💜💚وزن فعلی👈🏻۶۵👉🏻خدایا شکرت که هدف دوم رو هم دیدم❤ خدایا  تو بهترینی🥰
نترس من دقیق ۱۹ کیلو لاعر شدم سایز سینم ۹۵بود الان ۸۵ میزنم خیلی بد نمیشه با ورزش تازه خوش فرم تر هم ...

اخه من ورزشی نمیکنم برای سینه  پیاده روی ،رقص و ورزش برای پهلو شکمم انجام میدم 

ان شالله که سایز کم نشه و بد هم نشه🥴😖☹️

نمانده در دلم دگر توان دوری                                           ❤️🥺محمدم🥺❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیشتر بافت سینه خانم های متاهل شل میشه چون زایمان وشیر دهی داشتن برای خانم های مجرد که یه پله از متا ...

ممنون عزیزم🌹🙏🏻😘

نمانده در دلم دگر توان دوری                                           ❤️🥺محمدم🥺❤️

🌹کالری مصرفی(روز سوم رژیم) ۱۵۰۰ مصرف شده کالری مجاز ۱۵۰۰

🌹روز اول ورزش(روز سوم رژیم)💪

یک ساعت و پنج دقیقه رقص ۳۶۰ کالری
یک ساعت پیاده روی ۳۲۲ کالری
۱۵ دقیقه ورزش پهلو نمیدونم کالریش چند میشه
حرکت پلانک ۳۵

چون مجردی اینطوریه متاهل بشی سایزش زیاد میشه نگران نباش منم تو مجردی 75 بود الان85

ممنون عزیزم🙏🏻🌹

چقدر کالری سوزوندی وای من حال ندارم

یه کاری که کردم🥴مانتوی که خیلی دوس دارم رو ی سایز کوچیکتر خریدم برای همین مانتو هم شده باید سایز کم کنم🤣🤣🤣

من قبل رژیم هم این کارها رو انجام میدادم اما زمانش رو الان ماشالله بیشتر کردم😍امیدوارم که تو یکماه به نتیجه دلخواهم برسم و ماه بعدش رو با اراده تر پیش برم 

کاش زودی شنبه بیاد برم رو وزنه خیلی دوس دارم ببینم چقدر تغییر کردم بزور جلوی خودم رو گرفتم نرم رو ترازو🥴اخر هم میدونم تا قبل شنبه میرم🤣

اخه من ورزشی نمیکنم برای سینه  پیاده روی ،رقص و ورزش برای پهلو شکمم انجام میدم  ان شالله ...

نه عزیزم  با کاهش های زیاد خراب میشه

مخصوصا اونایی که عمل معده کردن

وزن اولیه ۹۰ 😎وزن شروع تو تاپیک ۷۳💚 هدف اول۶۹💚هدف دوم۶۵💚هدف نهایی۶۰💜💚وزن فعلی👈🏻۶۵👉🏻خدایا شکرت که هدف دوم رو هم دیدم❤ خدایا  تو بهترینی🥰
🌹کالری مصرفی(روز سوم رژیم) ۱۵۰۰ مصرف شده کالری مجاز ۱۵۰۰ 🌹روز اول ورزش(روز سوم رژیم)💪 یک ساعت و ...

ییعنی تقریبا ۷۰۰ سوزوندی😳👍🏻👍🏻

کاش زودی شنبه بیاد برم رو وزنه خیلی دوس دارم ببینم چقدر تغییر کردم بزور جلوی خودم رو گرفتم نرم رو تر ...

امضات و خوندم انشالله هرچی خیر پیش بیاد یعنی اگر 80 بشی دیگ نمیخوای رژیم بگیری؟

وزن فعلی ۸۸.۵۰۰