2789
عنوان

رقابت لاغری💪🏻💪🏻

| مشاهده متن کامل بحث + 62210 بازدید | 10788 پست
شب منتظرم ببینم چه قدر کالری سوزی داشتی ها الان من میخوام توپذیرایی راه برم  بعد که هوا کمی خ ...

منم تو خونه پیاده روی میکنم چون هم هوا گرمه هم اگر برم بیرون خریدای بخودی میکنم 😕 من جمعه کشیده بودم خودمو امروز که چهارشنبه بود کشیدم حالا نمیدونم ترازوم درست بکشه یا نه راستی ماکارانی با سویا چقدر کالری داره؟

وزن فعلی ۸۸.۵۰۰
اره کوچیک میشه شایدم شل بشه چون 80 درصد بافت سینه چربیه

ای وای من😞

کاش رژیم رو بیخیال بشم🥺🥺

شما که رژیم داشتی من الان ۸۹ هستم برسم ۸۵(البته هدف اولم ۸۵ هست میخوام برسم ان شالله ۸۰)

ی سایز کم میشه؟؟یا بیشتر😞

نمانده در دلم دگر توان دوری                                           ❤️🥺محمدم🥺❤️

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

منم تو خونه پیاده روی میکنم چون هم هوا گرمه هم اگر برم بیرون خریدای بخودی میکنم 😕 من جمعه کشیده بود ...

زدم تو گوگل اومد که کالری هر کفگیر ماکارونی با سویا ۱۶۰ کالری 

نمانده در دلم دگر توان دوری                                           ❤️🥺محمدم🥺❤️
ای وای من😞 کاش رژیم رو بیخیال بشم🥺🥺 شما که رژیم داشتی من الان ۸۹ هستم برسم ۸۵(البته هدف اولم ۸۵ ...

نه کم نمیشه یه سایز شل میشه باید ورزش کنی برای سینه سفت کنی مثل شنا سوئدی پلانک و..

وزن فعلی ۸۸.۵۰۰
نه کم نمیشه یه سایز شل میشه باید ورزش کنی برای سینه سفت کنی مثل شنا سوئدی پلانک و..

حالا شل بشه ورزشی چیزی میکنی درست میشه اما کم بشه🥴🥴🥴🥴

متاهلی   تا 80 هم بشی کم نمیشه بعدشو نمیدونم چون من کم نکردم تا 80 ولی شل شدن

نه عزیزم مجردم 

ممنون عزیزم😍

چشم گلی چشم اعلام میکنم😍😍 من تو اتاقم پیاده روی میکنم با برنامه گام شمار  🙏🏻🌹 به امید ا ...

۱۰۰درصد میرسی💪🏻💪🏻💪🏻

وزن اولیه ۹۰ 😎وزن شروع تو تاپیک ۷۳💚 هدف اول۶۹💚هدف دوم۶۵💚هدف نهایی۶۰💜💚وزن فعلی👈🏻۶۵👉🏻خدایا شکرت که هدف دوم رو هم دیدم❤ خدایا  تو بهترینی🥰
اره کوچیک میشه شایدم شل بشه چون 80 درصد بافت سینه چربیه

بله درسته👍🏻👍🏻👍🏻

اکه موقع ورزش هایی مثل پروانه که پرش داره سینه ها تو بگیریی از افتادگی تا حدودی جلوگیری میکنه یه ورزش هایی هست که خیلی کمک میکنه تا سفت بشه ولی یه پشتکار و همت واراده قوی میخواد که ما داریم😍😍

وزن اولیه ۹۰ 😎وزن شروع تو تاپیک ۷۳💚 هدف اول۶۹💚هدف دوم۶۵💚هدف نهایی۶۰💜💚وزن فعلی👈🏻۶۵👉🏻خدایا شکرت که هدف دوم رو هم دیدم❤ خدایا  تو بهترینی🥰
منم تو خونه پیاده روی میکنم چون هم هوا گرمه هم اگر برم بیرون خریدای بخودی میکنم 😕 من جمعه کشیده بود ...

به اندازه یه لیوان ۲۷۰ کالری

با گوشت یه لیوان ۲۵۰ کالری

ای وای من😞 کاش رژیم رو بیخیال بشم🥺🥺 شما که رژیم داشتی من الان ۸۹ هستم برسم ۸۵(البته هدف اولم ۸۵ ...

نترس من دقیق ۱۹ کیلو لاعر شدم سایز سینم ۹۵بود الان ۸۵ میزنم خیلی بد نمیشه با ورزش تازه خوش فرم تر هم میشه🤩

👍🏻👍🏻👍🏻😍