2789
عنوان

رقابت لاغری💪🏻💪🏻

| مشاهده متن کامل بحث + 62215 بازدید | 10788 پست

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

امضات و خوندم انشالله هرچی خیر پیش بیاد یعنی اگر 80 بشی دیگ نمیخوای رژیم بگیری؟

ممنون عزیزم 

انشالله شماهم به حاجت دلت برسی 

اره تا ۸۰ بعدش رعایت کنم که زیاد نشه🥴🌹

نمانده در دلم دگر توان دوری                                           ❤️🥺محمدم🥺❤️
خب میرسی دو ماه راحت میرسی شایدم زود ترمن میخوام بشم68 😭😭

وای عزیزم الان وزنت چنده؟؟؟

ان شالله موفقی 

زود زود میرسی نگران نباش ی روز میری وزنه می بینی زده ۶۸😍

نمانده در دلم دگر توان دوری                                           ❤️🥺محمدم🥺❤️
خب میرسی دو ماه راحت میرسی شایدم زود ترمن میخوام بشم68 😭😭

من یکمی ارادم کمه 

چندبار رژیم گرفتم شکستم☹️☹️☹️☹️

وای عزیزم الان وزنت چنده؟؟؟ ان شالله موفقی  زود زود میرسی نگران نباش ی روز میری وزنه می بینی ...

من الان امروز کشیدم85.100 بودم من که اصلاا ارداه ندارم هی میرسم به 80 دوباره 87 دوباره 80 😑😩😭😭😭اگر 79 رو ببینم حالم توب میشه 😍

وزن فعلی ۸۸.۵۰۰
من الان امروز کشیدم85.100 بودم من که اصلاا ارداه ندارم هی میرسم به 80 دوباره 87 دوباره 80 😑😩😭😭😭 ...

انشالا به وزن دلخواهت میرسی عزیزدلم فقط کافیه ورزش کنی چ رعایت کنی میتونی ی بار تصمیم جدی بگیر و شروع کن عزیزم

انشالا به وزن دلخواهت میرسی عزیزدلم فقط کافیه ورزش کنی چ رعایت کنی میتونی ی بار تصمیم جدی بگیر و شرو ...

اره دیگ الان تصمیممو گرفتم سه علت داره یک اینکه پوز شوهرمو بزنم خخخ اخه همش میگ جوجه بودی گرفتم بزرگت کردم دو خواهر شوهر و مادر شوهر چون وزنشون بالاست میخوام خوشتیپشون باشم سه هم اگر خدا خواست شوهرم راضی شد مامان بشم🙈🙊

وزن فعلی ۸۸.۵۰۰
اره دیگ الان تصمیممو گرفتم سه علت داره یک اینکه پوز شوهرمو بزنم خخخ اخه همش میگ جوجه بودی گرفتم بزرگ ...

ای جانم انشالا انشالا 

انشالا ی روز تاپیک میزنی مامان شدم😍یادت نره منو تگ کنیااا😍🌹🙏🏻

تو میتونی💪😘

دعاکن منم به عشقم برسم پدرم راضی نمیشه حتی نمیزاره بیاد خواستگاری🥺😞

اره دیگ الان تصمیممو گرفتم سه علت داره یک اینکه پوز شوهرمو بزنم خخخ اخه همش میگ جوجه بودی گرفتم بزرگ ...

یعنی میشه من اخر ماه ببینم رسیدم ۸۵🥴🥴🥴

وای خیلی دوس دارم برم رو ترازو اما خب تازه سه روز تموم کردم میرم تو چهار روز ی هفته بشه بعد ببینم نتیجه چی شده🥴😍

میترسم ی هفته بشه برم رو ترازو تا وزن زیاد کردم🤣🤣🤣