2789
عنوان

رقابت لاغری💪🏻💪🏻

| مشاهده متن کامل بحث + 62210 بازدید | 10788 پست
من برای ی کف دست،انگشت ها هم حساب میکردم🥴🥴

نه 🤣فقط کف دست

وزن اولیه ۹۰ 😎وزن شروع تو تاپیک ۷۳💚 هدف اول۶۹💚هدف دوم۶۵💚هدف نهایی۶۰💜💚وزن فعلی👈🏻۶۵👉🏻خدایا شکرت که هدف دوم رو هم دیدم❤ خدایا  تو بهترینی🥰
منم یه دو سه روزی رژیم آب گرفتم

گلم ببین شما که با کالری وزن کم کردی من اینجوری دارم رژیم میگیرم درسته؟

صبح ی نصف نون یا کمتر نصف با عسل یا پنیر میخورم 

میان وعده هم یا نسکافه و میوه،یا میوه بعضی اوقات هم خیلی کار دارم چیزی نمیخورم 

ناهار برنج باشه ۷ یا۸ قاشق میخورم خورشت هم سه چهار قاشق

میان وعده هم با توجه به چیزی که تو خونه باشه و مفید و کم کالری باشه میخورم

شام هم نصف نان یا یکم بیشتر اما نمیزارم به ی نان برسه 

نمانده در دلم دگر توان دوری                                           ❤️🥺محمدم🥺❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

گلم ببین شما که با کالری وزن کم کردی من اینجوری دارم رژیم میگیرم درسته؟ صبح ی نصف نون یا کمتر نصف ب ...

ببین اول باید کالری مجازتو حساب کنی نا بیشتر از اون نخوری همین باعث میشه وزنت  کنترل شه  

دوم👈🏻  برنج تو وعده شام حذف کنی 

سوم👈🏻قند وشکر حذف

دمنوش زیره چای سبز دارچین ... در روز مصرف بشه 

وزن اولیه ۹۰ 😎وزن شروع تو تاپیک ۷۳💚 هدف اول۶۹💚هدف دوم۶۵💚هدف نهایی۶۰💜💚وزن فعلی👈🏻۶۵👉🏻خدایا شکرت که هدف دوم رو هم دیدم❤ خدایا  تو بهترینی🥰
باشه گلم😍

👍🏻👍🏻👍🏻😍

ببین اول باید کالری مجازتو حساب کنی نا بیشتر از اون نخوری همین باعث میشه وزنت  کنترل شه   ...

۱۵۰۰ تا مجاز هستم 

دمنوش ها رو نخوردم ان شالله از فردا میخورم🙏🏻🌹

نمانده در دلم دگر توان دوری                                           ❤️🥺محمدم🥺❤️
👍🏻👍🏻👍🏻😍

از گوگل پلی دانلود کردید؟

نیست داخل گوگل پلی 

میشه لطفا عکس برنامه رو بفرستی🙏🏻🙏🏻🙏🏻🌹🌹

۱۵۰۰ تا مجاز هستم  دمنوش ها رو نخوردم ان شالله از فردا میخورم🙏🏻🌹

اانشالله 

پس تا فردا گلم ایشالله که به وزن دلخواه میرسی

شب همگی خوش خوشگلااااا😍😍😍

از گوگل پلی دانلود کردید؟ نیست داخل گوگل پلی  میشه لطفا عکس برنامه رو بفرستی🙏🏻🙏🏻🙏🏻🌹🌹

از بازار دانلود کن الان عکس شو میفرستم

اانشالله  پس تا فردا گلم ایشالله که به وزن دلخواه میرسی شب همگی خوش خوشگلااااا😍😍😍

شب بخیر گلم 

ممنون بابت راهنمایی😍🙏🏻🌹

شب بخیر گلم  ممنون بابت راهنمایی😍🙏🏻🌹

فدای تو عزیز دلم😍😍