شاید باورتون نشه ولی من دوباره دارم سریال ستایش رو با تموم مزخرفیش میبینم و در اخر هرقسمت کلی ایراد ازش میگیرم
و باز هم فرداش بی صبرانه منتظر قسمت بعدشم😐😂
دلم بارون میخواد ، آروم بیاد ، بریزه رو سرمون خیس شیم☔️🦋باید کسی آرام در گوشم بگوید ؛خیلی به رویاهای خود نزدیک هستی طاقت بیاور ، هیچ تا مقصد نمانده..خورشید می تابد ، اگر تاریک هستی 🍀🌱
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اتفاقامزخرف نیس به نظرم فیلمنامش عالیه بازیهام خوبه آموزنده هم هس
اخه من با خیلی فیلما سازگارم
ولی سر هرقسمت این کلی ایراد میاد تو ذهنم واسش
دلم بارون میخواد ، آروم بیاد ، بریزه رو سرمون خیس شیم☔️🦋باید کسی آرام در گوشم بگوید ؛خیلی به رویاهای خود نزدیک هستی طاقت بیاور ، هیچ تا مقصد نمانده..خورشید می تابد ، اگر تاریک هستی 🍀🌱
دیوونه کجا داره جز در خونه ی حسین❤ هر حاجتی داری الهی بگیری/الهی حرم رو ندیده نمیری/ بخدا روضه ی ارباب جای عبد روسیاهه🖤اگه روسیاهی رو کن اینجا بهترین پناهه❤توی سختی ها و تو نا امیدی بگو حسین/اگه آخرِخط دیگه رسیدی بگو حسین🖤بین این همه زشتی و پلیدی بگو حسین❤اگه از همه ی دنیا بریدی بگو حسین🖤بی نیازِ غیر بشی بگو حسین❤عاقبت بخیر بشی بگو حسین❤
ما خانوادگی باز داریم میبینیم 😂 فقط اونجا ک فردوسو نشون دادن عین اوسکولا یاد زنش افتاد و هواسش پرت ...
😂😂😂ما نیز...ینی بابای من مخالف هزاردرصد فیلمای ایرانیه و سر این فیلم کلی ایراد در میاورد ...ولیییی خیلی با دقت میشسنه اول تا آخرشو میبینه
😂😂اخ دقیقا این لحطش خیلی چرت بود
هم حرصم میگرفت هم خندم لنتی
برام دعا کنید فقط تو برهه خیلی سختی از زندگیم هستم دعا کنید که بتونم خودمو به خودم ثابت کنم و موفق بشم دعا کنید که شرمنده نگاه پدر و مادرم نشم راهم خیلی سخته برام دعا کنید خدا توانشو بده بهم