2777
2789
عنوان

ستایش

| مشاهده متن کامل بحث + 1049 بازدید | 84 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دوسش دارم و بازم نگاه میکنم  دعوام نکنید مختار رو هم میخوام ببینم دوباره

😂😂😂تو خیلی خوبی...من تاحالا مختارو کامل ندیدم

در حد چند قسمت

دلم بارون می‌خواد ، آروم بیاد ، بریزه رو سرمون خیس شیم☔️🦋باید کسی آرام در گوشم بگوید ؛خیلی به رویاهای خود نزدیک هستی طاقت بیاور ، هیچ تا مقصد نمانده..خورشید می ‌تابد ، اگر تاریک هستی 🍀🌱

منم این ستایش ۳ رو میبینم البته بار اوله میبینم همشم فیلمش رو جلو جلو رد میکنم یه قسمت نیم ساعتی رو توی یه ربع میبینم یا کمتر ،بقیه ک میپرسن چی میبینی این روزا میگم سریال ابکی ستایش رو خیلی از سکانس هاش انگار تکراریه گرچه من ستایش ۲ رو ندیدم مثل سکانس های اولیه همشم تعریف از ستایشه

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊

وای من عاشق ستایش ۱ تا جایی که طاهر زنده است هستم یعنی هزار بهر هم پخش کنه تا زمان زنده بودن طاهر نگاه می کنم فقط عاشق طاهر ها 

برام دعا کنید فقط تو برهه خیلی سختی از زندگیم هستم دعا کنید که بتونم خودمو به خودم ثابت کنم و موفق بشم دعا کنید که شرمنده نگاه پدر و مادرم نشم راهم خیلی سخته برام دعا کنید خدا توانشو بده بهم 
منم هر شب میبینم میگم چقدر فصل دومش چرت هست  ولی بازم میبینم

😂😂اخه چیش مارو جذب میکنه😐

دلم بارون می‌خواد ، آروم بیاد ، بریزه رو سرمون خیس شیم☔️🦋باید کسی آرام در گوشم بگوید ؛خیلی به رویاهای خود نزدیک هستی طاقت بیاور ، هیچ تا مقصد نمانده..خورشید می ‌تابد ، اگر تاریک هستی 🍀🌱

حقققق😂😂بی صبرانه منتظرم حشمت بفهمه ممد نوه اشه

واقعا فکر کردی وقتی نصیحتم میکنی دارم به حرفات گوش میدم؟ نه فقط منتظرم تموم شه تا همون کار غلطو ادامه بدم:). بعضی وقتا به جای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنی و تعجب میکنی که این حجم وسیعِ بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده!. -entj-
شاید شما هم باورت نشه  منم دارم میبینم ولی در کمال تعجب ایرادی هم ازش ندیدم غیر از گریم

اخه مکالمه هاشونم خیلی ضعیف و گاهی خنده داره

متنفرم از این فیلم زنستیز

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!