2777
2789
عنوان

ستایش

| مشاهده متن کامل بحث + 1049 بازدید | 84 پست
ستایش قشنگه  ولی کلااا پایان همه سریال های ایرانی اینه: همههه خوشبخت میشن همه شاد میشن ..حق به ...

کاش سریال های سینمای خانگی هم این نتیجه رو داشتن

سر همشون دارم افسرده میشم

دلم بارون می‌خواد ، آروم بیاد ، بریزه رو سرمون خیس شیم☔️🦋باید کسی آرام در گوشم بگوید ؛خیلی به رویاهای خود نزدیک هستی طاقت بیاور ، هیچ تا مقصد نمانده..خورشید می ‌تابد ، اگر تاریک هستی 🍀🌱
آخه من بدبختی هزار کار هم داشته باشم همزمان صداشون رو بلند میکنم و با دقت همزمان با کارای خونه اونا ...

وااای🤣🤣🤣مگه فیلم مدیر کل به تاریخ نپیوسته...هنوز میده!!؟؟

دلم بارون می‌خواد ، آروم بیاد ، بریزه رو سرمون خیس شیم☔️🦋باید کسی آرام در گوشم بگوید ؛خیلی به رویاهای خود نزدیک هستی طاقت بیاور ، هیچ تا مقصد نمانده..خورشید می ‌تابد ، اگر تاریک هستی 🍀🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جررررر🤣🤣🤣🤣

والا تو این گیر و دار درس و کار و... کم گوشی دستمه فقط مونده بشینم سریال ببینم

اونم تلویزیون

اونم تکراری

اونم ستایش😑😑😑

بازم ببخشید نمیخواستم قضاوتتون کنم ولی انگار شد😅

اون روزایی که خیلیا نگران شوهر و خانواده شوهر بودن، ما داشتیم شبانه روز واسه آرزوهامون می جنگیدیم!
مثلا تو قسمت دیشب میگه که میرفتم امامزاده دعا میکردم که خواستگار بیاد😐خب این یعنی دختر هیچ ارزشی ند ...

جدااا

من با اینکه چندبار این فیلمو دیدم ولی این قسمتشو نشنیدم😐

دیدم داره میگه چقدر خاستگار داشته ولی کامل نشنیدم

والا تو این گیر و دار درس و کار و... کم گوشی دستمه فقط مونده بشینم سریال ببینم اونم تلویزیون اونم ...

😂😂😂منتظر خبر ستایش دیدنت میمونم

ببین ستایش دو هم همینه نصف فیلم همش یاد فصل اول میفتن و از اول فصل اولو تیکه تیکه پخش میکنن ینی یک ...

این فصل ۳ همینه سکانس های پخش اول ....امروز فعلا تا جایی دیدم ک ستایش گفت میخوام ازدواج کنم ب پدرشوهرش گفت فعلا وقت نشد بقیه اش ببینم

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊