شاید باورتون نشه ولی من دوباره دارم سریال ستایش رو با تموم مزخرفیش میبینم و در اخر هرقسمت کلی ایراد ازش میگیرم
و باز هم فرداش بی صبرانه منتظر قسمت بعدشم😐😂
دلم بارون میخواد ، آروم بیاد ، بریزه رو سرمون خیس شیم☔️🦋باید کسی آرام در گوشم بگوید ؛خیلی به رویاهای خود نزدیک هستی طاقت بیاور ، هیچ تا مقصد نمانده..خورشید می تابد ، اگر تاریک هستی 🍀🌱
ستایش قشنگه ولی کلااا پایان همه سریال های ایرانی اینه: همههه خوشبخت میشن همه شاد میشن ..حق به ...
کاش سریال های سینمای خانگی هم این نتیجه رو داشتن
سر همشون دارم افسرده میشم
دلم بارون میخواد ، آروم بیاد ، بریزه رو سرمون خیس شیم☔️🦋باید کسی آرام در گوشم بگوید ؛خیلی به رویاهای خود نزدیک هستی طاقت بیاور ، هیچ تا مقصد نمانده..خورشید می تابد ، اگر تاریک هستی 🍀🌱
آخه من بدبختی هزار کار هم داشته باشم همزمان صداشون رو بلند میکنم و با دقت همزمان با کارای خونه اونا ...
وااای🤣🤣🤣مگه فیلم مدیر کل به تاریخ نپیوسته...هنوز میده!!؟؟
مثلا تو قسمت دیشب میگه که میرفتم امامزاده دعا میکردم که خواستگار بیاد😐خب این یعنی دختر هیچ ارزشی ند ...
جدااا
من با اینکه چندبار این فیلمو دیدم ولی این قسمتشو نشنیدم😐
دیدم داره میگه چقدر خاستگار داشته ولی کامل نشنیدم
والا تو این گیر و دار درس و کار و... کم گوشی دستمه فقط مونده بشینم سریال ببینم اونم تلویزیون اونم ...
😂😂😂منتظر خبر ستایش دیدنت میمونم