2777
2789
بببن دکتر من اصلا برام توضیح نداد میشه شما بگی چه جوریه؟؟

عزیزم اول که باید بری پزشک ویزیت کنه تمام مدارک هم ببر که اگر مدارک کامل بود بری توی سیکل آی یو آی، وقتی وارد سیکل میشی روز 2 قاعدگی میری سونوگرافی، اگر کیست نداشته باشی بهت داروی تحریک تخمدان میدن بعد روز 11 باید بری سونوگرافی مجددا، اگر فولیکول هات بالغ باشن بهت آمپول آزاد سازی میدن و 36 ساعت بعد باید بری برای آی یو آی، روز عمل همسرت میره نمونه میده 1 ساعت بعد صدات میکنن میری با یه عمل ساده در حد پاپ اسمیر اون نمونه ی شسته شده و آماده ی همسرت رو تزریق میکنن بهت. نیم ساعت می خوابی بعد میری خونه و فرداش باز میری سونوگرافی که بررسی بشی که تخمک آزاد کردی یا نه، اگر آزاد نکرده باشی مثل من دوباره آمپول میزنی و اقدام طبیعی اگر هم کرده باشی یه سری دارو میدن که مصرف کنی تا 14 روز بعد ببینی نتیجه چی شده

طلوع کن.....................................
من تنبلی تخمدان داشتم رفتم.دکتر تو روز ۱۲ سونو کرد گفت فولی ۱۷ داری گفتم امپول ازاد سازی گفت نمیخواد ...

نه بابا بهت دارو میدن، کیستت برطرف میشه ماه بعد پریودت فقط خیلی شدید میشه بعدش میتونی برای آی یو آی اقدام کنی، ولی من با فولیکول 20 و 21 سه تا آمپول زدم تا امروز آزاد شد.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم اول که باید بری پزشک ویزیت کنه تمام مدارک هم ببر که اگر مدارک کامل بود بری توی سیکل آی یو آی، ...

منکه این ماه اصلا پریود نشدم برای اولین بار تو عمرم.

میگم بیهوشی نداره؟؟؟

هزینه آی وی اف نمیدونی چقدره؟؟

فقط پس اسپرمو میریزن داخل رحم خودش باید بگیره☹

مال من اگه بگیر بود خو تا الان میگرفت دیگه😑

خدا رو شکر که ازاد کردی .ایشالا که اخر ماه تیکر بارداری و بزنی عزیزم

ممنونم عزیزدلم برای دعای قشنگت ایشالله همین یکی دو ماهه همین اتفاق برای شما بیفته و شاد بشی

منکه این ماه اصلا پریود نشدم برای اولین بار تو عمرم. میگم بیهوشی نداره؟؟؟ هزینه آی وی اف نمیدونی چ ...

ببین منم اون ماهی که کیست داشتم پریود نشدم.

آی یو آی بیهوشی نداره، آی وی اف هم عمل تخمک کشی فقط بیهوشی داره انتقالش بیهوشی نداره.

هزینه خود آی وی اف توی صارم 16 تومنه داروهاش 5 تومن یه تومن سونو و اینا حدود 22
ببین آی یو آی اسپرم رو میبرن درست بغل لوله ها آزاد میکنن و خیلی احتمالش بالاتره، توی اقدام طبیعی اسپرم بیرون رحم تخلیه میشه و تا بخواد وارد رحم بشه و برسه به لوله ها کلی از اسپرم ها از بین میرن برای همین هم نگرفته، منم 4 ساله دارم طبیعی اقدام میکنم نشده تا این ماه آی یو آی کردم.

منم ماه بعد ای یو ای دارم دکتر دارو داده برا تعیین جنسیت میرم .....فقط خدا کنه این ماه پریود بشم اخه من ی ساله نشدم دکتر امپول داد الان پریودم گف ماه بعد بیا ای یو ای ....اگه پریود نشم چی؟

ممنونم عزیزدلم برای دعای قشنگت ایشالله همین یکی دو ماهه همین اتفاق برای شما بیفته و شاد بشی

مرسی دوست خوبم.❤❤❤

میگم بعد از ای یو ای نباید کاری کنی؟؟؟مثلا استراحت یا برعکس ورزش؟؟؟

ببین منم اون ماهی که کیست داشتم پریود نشدم. آی یو آی بیهوشی نداره، آی وی اف هم عمل تخمک کشی فقط بیه ...

آی وی اف خیلی هزینش بالاست پ.

من اینقدر بپر بپر کردم و رازیانه خوردم تا الان پری شدم.خدایی خیلی ناراحت بودم پری نشده بودم.استرس گرفته بودم.

منم ماه بعد ای یو ای دارم دکتر دارو داده برا تعیین جنسیت میرم .....فقط خدا کنه این ماه پریود بشم اخه ...

ایشالا که میشی و ای یو ای هم نتیجه میده بهت.فکر منفی نکن❤

هر چند من خودم خدای فکر منفیم😂

منم ماه بعد ای یو ای دارم دکتر دارو داده برا تعیین جنسیت میرم .....فقط خدا کنه این ماه پریود بشم اخه ...

میشی عزیزم نگران نباش، نهایتا دو دوره نمیشی ولی آخرش میشی با دارو، ایشالله که زودی هم نتیجه میگیری

مرسی دوست خوبم.❤❤❤ میگم بعد از ای یو ای نباید کاری کنی؟؟؟مثلا استراحت یا برعکس ورزش؟؟؟

والله عزیزم به من گفت پله بالا پایین رفتن با احتیاط مشکلی نداره، اینکه میگن حموم نرید حرف الکیه، راحت برو ولی زیاد نمون، کارهای روزمره ات رو بکن، والله من روز 3 آی یو آی رفتم اتکا خرید، چقدرم شلوغ بود ولی بار زیادی بلند نکردم همسرم کمک کرد، ولی بازم 4 کیلو بلند کردم، من توی زندگی روزمره مثل فرفره هستم و مدام کارهای سنگین میکنم، مراعات کردن خیلی برام سخته