2777
2789
گلم من روز 10 پریود فولیکول هام 13-14-16 بودن، بهم هاش ام جی داد گفت همون روز و فرداش بزنم و روز 13 ...

عزیزم احتمالا پرید شما ۳۰روز هست درست؟یا ۳۱روز سیکل ماهانه رو میگم احتمالا شما باید روز ۱۷سیکل تزریق میکردین 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره هفت دوره دارو خوردم فقط الکی بدنمو نابود کردم و اعصابمو داغون ، همشم استرس کشیدم 

منم توی این 6 ماهی که دارو مصرف میکنم قشنگ 3 ماهش که کیست ساختم و آزاد نکردم، این ماهم نمیدونم چی میشه تا 5شنبه معلوم میشه و فقط دو ماه فولیکول آزاد کردم که با اقدام طبیعی نگرفت.
واقعا دارم به آی وی اف فکر میکنم، اونم تازه یک روز بعد از آی یو آی. خیلی حس بدیه ببینی کاری که کردی در حد پاسخ اولیه هم بهت نداده

طلوع کن.....................................
عزیزم احتمالا پرید شما ۳۰روز هست درست؟یا ۳۱روز سیکل ماهانه رو میگم احتمالا شما باید روز ۱۷سیکل تزریق ...

این ماه میشه 30-31 روز دیگه، تازه اگر آزاد بشه، اگر نشه ممکنه از روز 27 هر روزی پریود بشم، حالا امروز دوباره تزریق کردم دعا کنید اگر آزاد نشده بوده الان آزاد بشه تا 5شنبه هرچند دیگه احتمال گرفتن اون آی یو آی خیلی ضعیف میشه بعد از 2-3 روز ولی فردا رو گفتن طبیعی اقدام کن 5شنبه بیا سونوگرافی.

سلام خانوم گلا ...میشه هزینه های ای یو ای رو بگید ؟من هفت سال اقدامم و طبیعی نگرفته چند دوره دارو خوردم وباز نشد و بخاطر مسائل مالی نشد مداوم پیگیری پزشکی بکنم ...آخرین بار دکتر پیشنهاد ای یو ای داد امید به خدا می خوام شروع کنم مجدد دکتر رفتن رو ولی می خواستم از هزینه‌هاش بپرسم و‌اینکه کجا انجام دادید 

سلام خانوم گلا ...میشه هزینه های ای یو ای رو بگید ؟من هفت سال اقدامم و طبیعی نگرفته چند دوره دارو خو ...

دوست عزیزم من بیمارستان صارم آی یو آی کردم، هزینه ی دارو و سونوگرافی های مکرر دوره رو در نظر نگیریم خود آی یو آی توی صارم 1300 هزینه داشت، بخوای سونوگرافی و دارو رو هم اضافه کنی حدود 2 میلیون میشه.

سلام عزیزم مشکلتون چی بود ای یو ای کردین؟

عزیزم من مشکلم تنبلی تخمدانه تعداد اسپرم هم اون قدر کم نیست ولی اون قدر هم بالا نیست حدود 20 میلیونه که خب بهتره بالاتر باشه فعلا که با این اوضاعم به طور طبیعی 3 سال و 10 ماهه باردار نشدم، تقریبا مدام کیست تولید میکنم.

دوست عزیزم من بیمارستان صارم آی یو آی کردم، هزینه ی دارو و سونوگرافی های مکرر دوره رو در نظر نگیریم ...

شما تازه انجام دادی آی یو آی؟؟؟من دیروز دکترم گفت بهم ۳۵۰۰.تازه داخل مطب میخواد انجام بده اگه ۲ باشه ادم میره شارم خو مطمعن تره

شما تازه انجام دادی آی یو آی؟؟؟من دیروز دکترم گفت بهم ۳۵۰۰.تازه داخل مطب میخواد انجام بده اگه ۲ باشه ...

آره عزیزم من دوشنبه انجام دادم خود آی یو آی 1300، که 1089 برای آماده سازی نمونه اسپرم بود و 211 هزینه ی انتقال. ولی خب توی اون سیکل 3-4 بار باید سونوگرافی بشیم دارو هم که هست همون حدود 2 میشه همه اش با هم.

دوست عزیزم من بیمارستان صارم آی یو آی کردم، هزینه ی دارو و سونوگرافی های مکرر دوره رو در نظر نگیریم ...

شما تازه انجام دادی آی یو آی؟؟؟من دیروز دکترم گفت بهم ۳۵۰۰.تازه داخل مطب میخواد انجام بده اگه ۲ باشه ادم میره شارم خو مطمعن تره

آره عزیزم من دوشنبه انجام دادم خود آی یو آی 1300، که 1089 برای آماده سازی نمونه اسپرم بود و 211 هزین ...

من تنبلی تخمدان داشتم رفتم.دکتر تو روز ۱۲ سونو کرد گفت فولی ۱۷ داری گفتم امپول ازاد سازی گفت نمیخواد سایزش خوبه ازاد میشه.بعد گفت دیواره رحمت نازکه قرص استرادیول ۲۰ تا بهم داد.این ماه در حد ۶ روز فقط کم لکه بینی تیره داشتم ازمایشم هم منفیه رفتم سونو میگه فولی هات بزرگ کیست شدن این ماه پری هم نمیشی دیگه😭😭😭😭میترسم ماه دیگه برم بگه دیواره زیادی ضخیم شده حالا بیا کورتاژ تشخیصی 😓