2777
2789
خب آمپول که بزنی بعد ۳۶ساعت آزاد میشه چطور برای شما نشده

نمیدونم خیلی ناراحتم، شنبه شب ساعت 22 دو تا آزادسازی زدم، دوشنبه صبح ساعت 11 آی یو آی کردم، یعنی دیروز، امروز رفتم سونو گفت هیچکدوم آزاد نشده دوباره یه آمپول داد زدم گفت تا 5شنبه آزاد نشه دیگه بی فایده است و نمیشه

طلوع کن.....................................

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا ببین دم نوش بخور مثل میخک یا چای سبز روزی دوبار کمک میکنه آزاد بشه

من کلا چای سبز میخورم اصلا جز چای سبز هیچ چای دیگه ای روزمره نمیخورم ولی مرسی که گفتی چون امروز نخورده بودم

آره عزیزم البته با دارو فولیکول خوب میسازم ولی نمیدونم چرا این فولیکول ها با این سایز مناسب 21-22 آز ...

عزیزم شما روز چند سیکل تزریق کردی و پرید شما چند روز هست میتونم تا حدودی شمارو راهنمایی کنم

عزیزم شما روز چند سیکل تزریق کردی و پرید شما چند روز هست میتونم تا حدودی شمارو راهنمایی کنم

گلم من روز 10 پریود فولیکول هام 13-14-16 بودن، بهم هاش ام جی داد گفت همون روز و فرداش بزنم و روز 13 برم برای سونو، خلاصه شنبه روز 13 ام بود رفتم گفت شدن 13-20-21 همون روز گفت شب آمپول آزاد سازی بزن دوشنبه صبح بیا برای آی یو آی، منم زدم و دوشنبه که میشد روز 15 رفتم آی یو آی کردم حدودا 36 ساعت بعد از تزریق، گفت امروز برم ببینن آزاد شده؟ امروز روز 16 من بود رفتم و با تعجب گفت آزاد نکردی الان یه 21 و 22 داری، گفتم پس اون 13 چی شده؟ گفت ممکنه آب شده باشه نیست، ولی من حس میکنم یکی آزاد کردم و اون 13 شده 21، ولی اونجا احتمالش رو ندادن گفتن ممکنه همینی باشه که میگی ولی ممکنه آب شده باشه و جذب اون 13.

نمیدونم چی میشه که آدم با آمپول هم آزاد نمیکنه من که والله با این شرایط میگم کاش یهو آی وی اف میکردم ...

اره هفت دوره دارو خوردم فقط الکی بدنمو نابود کردم و اعصابمو داغون ، همشم استرس کشیدم 

پریودم هم ماه های پیش 27 روزه بود ولی حساب این ماه جداست دیگه وقتی تا روز 16 آزاد نکردم اگر آزاد بکنم ممکنه روزام تغییر کنه