2777
2789
عنوان

ی کمک کنکوری..!

528 بازدید | 100 پست

کنکوری ۱۴۰۲هستم انسانی

بنظرتون امسال تابستون ک میخوام بخونم میشه بعضی درسارو از رو پی دی اف کتاب تست بخونم؟مثلا جامعه شناسی یا زبان یا جغرافیا...؟!

و اینکه بیشتر رو چه درسایی تمرکز کنم که فرهنگیان قبول بشم؟!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ولی اینو بگم که درصد فنون فوق العاده رتبه جا به جا میکنه 

فنون خوب کار کن و عمومی ریاضی 

ماه پیشونی 🌚✨                                                           چقدر مشغولم از من یک منِ بهتر به بار آید 🍃📚

مشکل نداره تست و از رو پی دی اف بزن مهر کتابای جامع چاپ جدید بخر 

من حتی الانشم بعضی کتابا رو پی دی اف دارم منبع دوم

ماه پیشونی 🌚✨                                                           چقدر مشغولم از من یک منِ بهتر به بار آید 🍃📚
عمومی ریاضی چیه؟

عمومی و ریاضی 

حالا عمومیتون اگه حذف شد ک هیچی 

هرگز اینکارو نکن بعد از یه ماه جوری چشمات آسیب میبینه که قابل جبران نیس

در مورد اینکه کدوم درسو بیشتر بخونی، ببین ب چی علاقه داری، علاقت جزء کدوم زیرگروهه. و بعد درسایی ک ضریب بیشتری داره رو بخون

و یادت باشه اصلاااا قرار نیس تو تابستون کل دهم و یازدهمو ببندی… پس جوگیرانه درس نخون

عـشقِ تـو مـا رو تو خـودش غـرق مـیـکـنـهـ❤       آخـه آقــا جـنـسِ غـمـت فـرق مـیـکـنـهـ🖤 تاریخ انقضای تمام غم های عالم ... لحظه‌ی ظهور توست! یـا‌مهـدي♡  «وَلَقَدنَعلَمُ‌انکَ‌یَضِیقُ‌صَدرُکَ‌بِمَا یَقُولونَ»و‌مـٰا‌میدانیـم‌دلت‌‌از‌آنچہ‌میگویند‌ به تنگ می آیدپس‌‌به‌‌آغوش‌‌مـٰا‌پنـٰاهنده‌‌شو...💛
اخه بعضی درسا واقعا مضخرفه و اصن تو مدرسه ب زور میخونم

دیگه اینجا عشقی که نیست رتبه خوب میخوای حداقل ۳ رقمی باید درصد همه درسات خوب باهش حالا به جز تاریخ و جغی 

یه پیشنهاد دیگه اینکه فنون و ریاضیو خیلی تست بزن تابستون

عـشقِ تـو مـا رو تو خـودش غـرق مـیـکـنـهـ❤       آخـه آقــا جـنـسِ غـمـت فـرق مـیـکـنـهـ🖤 تاریخ انقضای تمام غم های عالم ... لحظه‌ی ظهور توست! یـا‌مهـدي♡  «وَلَقَدنَعلَمُ‌انکَ‌یَضِیقُ‌صَدرُکَ‌بِمَا یَقُولونَ»و‌مـٰا‌میدانیـم‌دلت‌‌از‌آنچہ‌میگویند‌ به تنگ می آیدپس‌‌به‌‌آغوش‌‌مـٰا‌پنـٰاهنده‌‌شو...💛
هرگز اینکارو نکن بعد از یه ماه جوری چشمات آسیب میبینه که قابل جبران نیس در مورد اینکه کدوم درسو بیش ...

اهاممنون 

بعداینکه مثلا ی درس از یه کتاب بخونم ی درس از ی کتاب دیگه؟

بیشتر دهم رو بخونم بنظرت یا یازده؟