2777
2789
عنوان

ی کمک کنکوری..!

528 بازدید | 100 پست

کنکوری ۱۴۰۲هستم انسانی

بنظرتون امسال تابستون ک میخوام بخونم میشه بعضی درسارو از رو پی دی اف کتاب تست بخونم؟مثلا جامعه شناسی یا زبان یا جغرافیا...؟!

و اینکه بیشتر رو چه درسایی تمرکز کنم که فرهنگیان قبول بشم؟!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولی اینو بگم که درصد فنون فوق العاده رتبه جا به جا میکنه 

فنون خوب کار کن و عمومی ریاضی 

ماه پیشونی 🌚✨                                                           چقدر مشغولم از من یک منِ بهتر به بار آید 🍃📚

مشکل نداره تست و از رو پی دی اف بزن مهر کتابای جامع چاپ جدید بخر 

من حتی الانشم بعضی کتابا رو پی دی اف دارم منبع دوم

ماه پیشونی 🌚✨                                                           چقدر مشغولم از من یک منِ بهتر به بار آید 🍃📚
عمومی ریاضی چیه؟

عمومی و ریاضی 

حالا عمومیتون اگه حذف شد ک هیچی 

هرگز اینکارو نکن بعد از یه ماه جوری چشمات آسیب میبینه که قابل جبران نیس

در مورد اینکه کدوم درسو بیشتر بخونی، ببین ب چی علاقه داری، علاقت جزء کدوم زیرگروهه. و بعد درسایی ک ضریب بیشتری داره رو بخون

و یادت باشه اصلاااا قرار نیس تو تابستون کل دهم و یازدهمو ببندی… پس جوگیرانه درس نخون

عـشقِ تـو مـا رو تو خـودش غـرق مـیـکـنـهـ❤       آخـه آقــا جـنـسِ غـمـت فـرق مـیـکـنـهـ🖤 تاریخ انقضای تمام غم های عالم ... لحظه‌ی ظهور توست! یـا‌مهـدي♡  «وَلَقَدنَعلَمُ‌انکَ‌یَضِیقُ‌صَدرُکَ‌بِمَا یَقُولونَ»و‌مـٰا‌میدانیـم‌دلت‌‌از‌آنچہ‌میگویند‌ به تنگ می آیدپس‌‌به‌‌آغوش‌‌مـٰا‌پنـٰاهنده‌‌شو...💛
اخه بعضی درسا واقعا مضخرفه و اصن تو مدرسه ب زور میخونم

دیگه اینجا عشقی که نیست رتبه خوب میخوای حداقل ۳ رقمی باید درصد همه درسات خوب باهش حالا به جز تاریخ و جغی 

یه پیشنهاد دیگه اینکه فنون و ریاضیو خیلی تست بزن تابستون

عـشقِ تـو مـا رو تو خـودش غـرق مـیـکـنـهـ❤       آخـه آقــا جـنـسِ غـمـت فـرق مـیـکـنـهـ🖤 تاریخ انقضای تمام غم های عالم ... لحظه‌ی ظهور توست! یـا‌مهـدي♡  «وَلَقَدنَعلَمُ‌انکَ‌یَضِیقُ‌صَدرُکَ‌بِمَا یَقُولونَ»و‌مـٰا‌میدانیـم‌دلت‌‌از‌آنچہ‌میگویند‌ به تنگ می آیدپس‌‌به‌‌آغوش‌‌مـٰا‌پنـٰاهنده‌‌شو...💛
هرگز اینکارو نکن بعد از یه ماه جوری چشمات آسیب میبینه که قابل جبران نیس در مورد اینکه کدوم درسو بیش ...

اهاممنون 

بعداینکه مثلا ی درس از یه کتاب بخونم ی درس از ی کتاب دیگه؟

بیشتر دهم رو بخونم بنظرت یا یازده؟