2777
2789
عنوان

ی کمک کنکوری..!

| مشاهده متن کامل بحث + 528 بازدید | 100 پست
دیگه اینجا عشقی که نیست رتبه خوب میخوای حداقل ۳ رقمی باید درصد همه درسات خوب باهش حالا به جز تاریخ و ...

تاریح و جغرافی ب اوردن رتبه خوب کمک میکنه

اسی ازشون غافل نشو اصلااا

عـشقِ تـو مـا رو تو خـودش غـرق مـیـکـنـهـ❤       آخـه آقــا جـنـسِ غـمـت فـرق مـیـکـنـهـ🖤 تاریخ انقضای تمام غم های عالم ... لحظه‌ی ظهور توست! یـا‌مهـدي♡  «وَلَقَدنَعلَمُ‌انکَ‌یَضِیقُ‌صَدرُکَ‌بِمَا یَقُولونَ»و‌مـٰا‌میدانیـم‌دلت‌‌از‌آنچہ‌میگویند‌ به تنگ می آیدپس‌‌به‌‌آغوش‌‌مـٰا‌پنـٰاهنده‌‌شو...💛
تاریح و جغرافی ب اوردن رتبه خوب کمک میکنه اسی ازشون غافل نشو اصلااا

منم نگفتم صفر بزنه 

ماه پیشونی 🌚✨                                                           چقدر مشغولم از من یک منِ بهتر به بار آید 🍃📚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تابستون کتاب جامع نخر 

چاپ هر سال و تغییراتش فرق داره 

مهر بخر ک برای کنکور خودتون اومده باشه 

ریاضی جامع میکرو طلایی گاج خوبه 

فنونم هم خیلی سبز هم میکرو طلایی خوبه

ماه پیشونی 🌚✨                                                           چقدر مشغولم از من یک منِ بهتر به بار آید 🍃📚
اهاممنون  بعداینکه مثلا ی درس از یه کتاب بخونم ی درس از ی کتاب دیگه؟ بیشتر دهم رو بخونم بن ...

ب نظرم

عربی قواعد 

ادبیات قرابت ارایه و دستورش

اقتصاد مسائلش 

زبان لغتش

ریاضی همش 

فنون تکنیکی‌ها

منطق همش

اینا رو ببند 

و دینی و فلسفه و تاریخ جغرافی و حفظیات اقتصاد و فنون و لغت زبان و عربی و گرامر زبان  رو کاری نداشته باش و از مهر به بعد بخون

عـشقِ تـو مـا رو تو خـودش غـرق مـیـکـنـهـ❤       آخـه آقــا جـنـسِ غـمـت فـرق مـیـکـنـهـ🖤 تاریخ انقضای تمام غم های عالم ... لحظه‌ی ظهور توست! یـا‌مهـدي♡  «وَلَقَدنَعلَمُ‌انکَ‌یَضِیقُ‌صَدرُکَ‌بِمَا یَقُولونَ»و‌مـٰا‌میدانیـم‌دلت‌‌از‌آنچہ‌میگویند‌ به تنگ می آیدپس‌‌به‌‌آغوش‌‌مـٰا‌پنـٰاهنده‌‌شو...💛
تابستون کتاب جامع نخر  چاپ هر سال و تغییراتش فرق داره  مهر بخر ک برای کنکور خودتون اومده ...

اخه بخوام جداجدا بخرم خیلی هزینه اش زیاد میشه

خب میخوام تابستون بخونم واس ۱۴۰۱ هس؟

ریاضی چ کتاب تستی بهتره؟ و همچنین فنون؟

فنون خیلی‌سبز جامعش

ریاضی بستگی به سطحت داره

جامع بخرم دیگه؟

من گفتم اینا رو بخون در مورد کتاب‌تست نظری ندادم ولی نه جامع نخر برا هر درس با توجه ب سطحت و کیفیت کتابا جدا بخر

سردرگمی‌ت رو با تموووم وجودم درک میکنم

عربی ک میگن بیشتر ترجمه اس

نه عزیزم ببین تست عربی برعکسه ینی تو باید قواعدش رو باتوجه به معنی و تست معنی رو باتوجه ب قواعد جواب بدی

اما چون تو تست قواعد میشه بعضیا رو بدون معنی جواب داد قواعد مهم‌تره