2777
2789
عنوان

ی کمک کنکوری..!

| مشاهده متن کامل بحث + 528 بازدید | 100 پست
جامعه رو‌چی‌کنم؟

یادم رفت😂

اگه تابستون نتونستی از مهر ب بعد جمع میشه

عـشقِ تـو مـا رو تو خـودش غـرق مـیـکـنـهـ❤       آخـه آقــا جـنـسِ غـمـت فـرق مـیـکـنـهـ🖤 تاریخ انقضای تمام غم های عالم ... لحظه‌ی ظهور توست! یـا‌مهـدي♡  «وَلَقَدنَعلَمُ‌انکَ‌یَضِیقُ‌صَدرُکَ‌بِمَا یَقُولونَ»و‌مـٰا‌میدانیـم‌دلت‌‌از‌آنچہ‌میگویند‌ به تنگ می آیدپس‌‌به‌‌آغوش‌‌مـٰا‌پنـٰاهنده‌‌شو...💛
جداجدا بخرم هزینش زیاد میشه

میدونم ولی شده حتی وام بگیر ولی از رو پی‌دی‌اف نخون:)

عـشقِ تـو مـا رو تو خـودش غـرق مـیـکـنـهـ❤       آخـه آقــا جـنـسِ غـمـت فـرق مـیـکـنـهـ🖤 تاریخ انقضای تمام غم های عالم ... لحظه‌ی ظهور توست! یـا‌مهـدي♡  «وَلَقَدنَعلَمُ‌انکَ‌یَضِیقُ‌صَدرُکَ‌بِمَا یَقُولونَ»و‌مـٰا‌میدانیـم‌دلت‌‌از‌آنچہ‌میگویند‌ به تنگ می آیدپس‌‌به‌‌آغوش‌‌مـٰا‌پنـٰاهنده‌‌شو...💛

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه بخوام جداجدا بخرم خیلی هزینه اش زیاد میشه خب میخوام تابستون بخونم واس ۱۴۰۱ هس؟

یعنی الان اصلا کتاب نداری ؟ 

باید برا سال کنکور خودت بخری الان اره برا ۱۴۰۱ عه

ماه پیشونی 🌚✨                                                           چقدر مشغولم از من یک منِ بهتر به بار آید 🍃📚
میدونم ولی شده حتی وام بگیر ولی از رو پی‌دی‌اف نخون:)

قرار نیست بخونه ک یه تسته فقط 

من منبع دومام و پی دی اف داشتم خیلیم وقت نمیبره 

ماه پیشونی 🌚✨                                                           چقدر مشغولم از من یک منِ بهتر به بار آید 🍃📚

سلام‌منم انسانی ام ۴۰۲ 

هر تست فلسفه و منطق ۲۵۰ تا رتبه رو جابجا میونه 

ریاضی چون اکثرا ضعیفن معجزه میکنه ،علوم وفنون ضریب بالایی داره ،یه سری درسا رو مثل اقتصاد و روان بتونی ۱۰۰ بزنی عالی 

کاربری قبلیم ترکیدبخاطر حرف حق / خداجونم اگه در جهت هدفی ساخته نشده ام پس نزار بیهوده واسش تلاش کنم 
ن کتاب تست هیچی ندارم  الان واس ۱۴۰۱هس؟

۱۴۰۲ هم بعضی درسا اومده چاپ جدید 

کاربری قبلیم ترکیدبخاطر حرف حق / خداجونم اگه در جهت هدفی ساخته نشده ام پس نزار بیهوده واسش تلاش کنم 
جامعه و عربی تاریخ چی؟

عربی رو یارم رفت ضریب اش ۴ خیلی مهمه 

تاریخ جغرافیا اهمیت زیاد نیست ۵۰ بتونی بزنی عالیه 

جامعه ام خوبه ضریبش تقریبن بالاس و اینکه همه تو کنکور اونو بالا میزنن