2777
2789
عنوان

ی کمک کنکوری..!

| مشاهده متن کامل بحث + 528 بازدید | 100 پست
جامعه رو‌چی‌کنم؟

یادم رفت😂

اگه تابستون نتونستی از مهر ب بعد جمع میشه

عـشقِ تـو مـا رو تو خـودش غـرق مـیـکـنـهـ❤       آخـه آقــا جـنـسِ غـمـت فـرق مـیـکـنـهـ🖤 تاریخ انقضای تمام غم های عالم ... لحظه‌ی ظهور توست! یـا‌مهـدي♡  «وَلَقَدنَعلَمُ‌انکَ‌یَضِیقُ‌صَدرُکَ‌بِمَا یَقُولونَ»و‌مـٰا‌میدانیـم‌دلت‌‌از‌آنچہ‌میگویند‌ به تنگ می آیدپس‌‌به‌‌آغوش‌‌مـٰا‌پنـٰاهنده‌‌شو...💛
جداجدا بخرم هزینش زیاد میشه

میدونم ولی شده حتی وام بگیر ولی از رو پی‌دی‌اف نخون:)

عـشقِ تـو مـا رو تو خـودش غـرق مـیـکـنـهـ❤       آخـه آقــا جـنـسِ غـمـت فـرق مـیـکـنـهـ🖤 تاریخ انقضای تمام غم های عالم ... لحظه‌ی ظهور توست! یـا‌مهـدي♡  «وَلَقَدنَعلَمُ‌انکَ‌یَضِیقُ‌صَدرُکَ‌بِمَا یَقُولونَ»و‌مـٰا‌میدانیـم‌دلت‌‌از‌آنچہ‌میگویند‌ به تنگ می آیدپس‌‌به‌‌آغوش‌‌مـٰا‌پنـٰاهنده‌‌شو...💛

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه بخوام جداجدا بخرم خیلی هزینه اش زیاد میشه خب میخوام تابستون بخونم واس ۱۴۰۱ هس؟

یعنی الان اصلا کتاب نداری ؟ 

باید برا سال کنکور خودت بخری الان اره برا ۱۴۰۱ عه

ماه پیشونی 🌚✨                                                           چقدر مشغولم از من یک منِ بهتر به بار آید 🍃📚
میدونم ولی شده حتی وام بگیر ولی از رو پی‌دی‌اف نخون:)

قرار نیست بخونه ک یه تسته فقط 

من منبع دومام و پی دی اف داشتم خیلیم وقت نمیبره 

ماه پیشونی 🌚✨                                                           چقدر مشغولم از من یک منِ بهتر به بار آید 🍃📚

سلام‌منم انسانی ام ۴۰۲ 

هر تست فلسفه و منطق ۲۵۰ تا رتبه رو جابجا میونه 

ریاضی چون اکثرا ضعیفن معجزه میکنه ،علوم وفنون ضریب بالایی داره ،یه سری درسا رو مثل اقتصاد و روان بتونی ۱۰۰ بزنی عالی 

کاربری قبلیم ترکیدبخاطر حرف حق / خداجونم اگه در جهت هدفی ساخته نشده ام پس نزار بیهوده واسش تلاش کنم 
ن کتاب تست هیچی ندارم  الان واس ۱۴۰۱هس؟

۱۴۰۲ هم بعضی درسا اومده چاپ جدید 

کاربری قبلیم ترکیدبخاطر حرف حق / خداجونم اگه در جهت هدفی ساخته نشده ام پس نزار بیهوده واسش تلاش کنم 
جامعه و عربی تاریخ چی؟

عربی رو یارم رفت ضریب اش ۴ خیلی مهمه 

تاریخ جغرافیا اهمیت زیاد نیست ۵۰ بتونی بزنی عالیه 

جامعه ام خوبه ضریبش تقریبن بالاس و اینکه همه تو کنکور اونو بالا میزنن