2777
2789

اگر نه پس چرااا به هر دری میزنم جواب نمیگیرم؟؟؟!!!

درضمن ما صلاح و مصلحت زندگی خودمونم نمیدونیم چه برسه به زندگی دیگران....

لطفا الکی نگید به صلاحت نیست و این چیزااا

بقیه چه نذری میکنن که جواب میگیرن؟؟؟؟

ما چه گناهی کردیم که صدامون نباید شنیده بشه.؟؟؟

سینه مالامال درد است ای دریغا مرهمی دل ز تنهایی به جان آمد خدا را همدمی🥀

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نذر نمک حضرت زهرا

عااقاا دانشجو ام پول همون نمکو هم الان ندارم😂😂😂😪😪😪💔💔💔😭😭😭😭

حاجتمم چیزیه که نمیتونم با خانواده م درمیون بذارم که بهم پول بدن برای نذرم..‌باید همه چیو تو دلم خفه کنم😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

نذر نمک حضرت زهرا

حاجت روا شدس؟

امضامو میخونی؟🌸🍀نیت میکنین هدیه به اسم های آبی سوره مبارکه توحید یا سوره مبارکه  حمد یا صلوات بفرستین به نیت نیلوفر انشاءالله و ازشون بخواین انشاءالله برام دعا کنن🌸🍀اگه یادتون بود سر نمازتون دعام کنین انشاءالله 🍀🌸آقا امام زمان علیه السلام.اقا امام رضا علیه السلام حضرت ابوالفضل علیه السلام  نرجس خاتون سلام الله علیها🌸شهید ابراهیم هادی. شهید سید احمد پلارک. شهید سید مجتبی علمدار 🌸🍀اگه یادتون بود سر نمازتون دعام کنین انشاءالله 🦋🌹

https://www.ninisite.com/discussion/topic/8847080/میشه-۴۰-نفر-بیانمیشه-به-نیتم-سوره-مبارکه-توحید-بخونین-انشاالله

امضامو میخونی؟🌸🍀نیت میکنین هدیه به اسم های آبی سوره مبارکه توحید یا سوره مبارکه  حمد یا صلوات بفرستین به نیت نیلوفر انشاءالله و ازشون بخواین انشاءالله برام دعا کنن🌸🍀اگه یادتون بود سر نمازتون دعام کنین انشاءالله 🍀🌸آقا امام زمان علیه السلام.اقا امام رضا علیه السلام حضرت ابوالفضل علیه السلام  نرجس خاتون سلام الله علیها🌸شهید ابراهیم هادی. شهید سید احمد پلارک. شهید سید مجتبی علمدار 🌸🍀اگه یادتون بود سر نمازتون دعام کنین انشاءالله 🦋🌹
من ی بار نذر کردم شدم این بار ولی هنوز نه ولی میدونم که میشه😍❤

چ حاجتی یود چ نذری

۷ بسته نمک نذر کن وقتی به حاجت رسیدی قطعا خدا پولشو برات جور میکنه مطمن باش

😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

سلام من خودمو کشتم حاجت هم نگرفتم به این چیزا نیست فهمیدم شانس نداشتم

سلام چی بگم والا😪