2777
2789

اگر نه پس چرااا به هر دری میزنم جواب نمیگیرم؟؟؟!!!

درضمن ما صلاح و مصلحت زندگی خودمونم نمیدونیم چه برسه به زندگی دیگران....

لطفا الکی نگید به صلاحت نیست و این چیزااا

بقیه چه نذری میکنن که جواب میگیرن؟؟؟؟

ما چه گناهی کردیم که صدامون نباید شنیده بشه.؟؟؟

سینه مالامال درد است ای دریغا مرهمی دل ز تنهایی به جان آمد خدا را همدمی🥀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نذر نمک حضرت زهرا

عااقاا دانشجو ام پول همون نمکو هم الان ندارم😂😂😂😪😪😪💔💔💔😭😭😭😭

حاجتمم چیزیه که نمیتونم با خانواده م درمیون بذارم که بهم پول بدن برای نذرم..‌باید همه چیو تو دلم خفه کنم😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

نذر نمک حضرت زهرا

حاجت روا شدس؟

امضامو میخونی؟🌸🍀نیت میکنین هدیه به اسم های آبی سوره مبارکه توحید یا سوره مبارکه  حمد یا صلوات بفرستین به نیت نیلوفر انشاءالله و ازشون بخواین انشاءالله برام دعا کنن🌸🍀اگه یادتون بود سر نمازتون دعام کنین انشاءالله 🍀🌸آقا امام زمان علیه السلام.اقا امام رضا علیه السلام حضرت ابوالفضل علیه السلام  نرجس خاتون سلام الله علیها🌸شهید ابراهیم هادی. شهید سید احمد پلارک. شهید سید مجتبی علمدار 🌸🍀اگه یادتون بود سر نمازتون دعام کنین انشاءالله 🦋🌹

https://www.ninisite.com/discussion/topic/8847080/میشه-۴۰-نفر-بیانمیشه-به-نیتم-سوره-مبارکه-توحید-بخونین-انشاالله

امضامو میخونی؟🌸🍀نیت میکنین هدیه به اسم های آبی سوره مبارکه توحید یا سوره مبارکه  حمد یا صلوات بفرستین به نیت نیلوفر انشاءالله و ازشون بخواین انشاءالله برام دعا کنن🌸🍀اگه یادتون بود سر نمازتون دعام کنین انشاءالله 🍀🌸آقا امام زمان علیه السلام.اقا امام رضا علیه السلام حضرت ابوالفضل علیه السلام  نرجس خاتون سلام الله علیها🌸شهید ابراهیم هادی. شهید سید احمد پلارک. شهید سید مجتبی علمدار 🌸🍀اگه یادتون بود سر نمازتون دعام کنین انشاءالله 🦋🌹
من ی بار نذر کردم شدم این بار ولی هنوز نه ولی میدونم که میشه😍❤

چ حاجتی یود چ نذری

۷ بسته نمک نذر کن وقتی به حاجت رسیدی قطعا خدا پولشو برات جور میکنه مطمن باش

😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

سلام من خودمو کشتم حاجت هم نگرفتم به این چیزا نیست فهمیدم شانس نداشتم

سلام چی بگم والا😪