2777
2789

مثلا تو جمع جلوی شوهر بقیه لباس باز میپوشن یا یجوری لباس میپوشن که بدنشون معلوم باشه، تو جمع با ناز حرف میزنن یا یه سری شوخی های منحرفانه میزنن می‌خندن که خودشونو شیطون جلوه بدن، اونوقت زنی که با وقاره و سنگینه ممکنه حسادتش تحریک بشه

جیزز کرایست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یاد اون جمله ای افتادم که میگه

وقتی ارزش ها عوض بشن، 

عوضی ها با ارزش میشن!!!

خدای مهربون و خوبم، خدای عزیز و دست داشتنی من،خدای خوبی که همیشه بودی و بخشیدی و من کور دادهات رو ندیدم و غر زدم..منو ببخش مهربون خدا..ببخش کج فهمی ها و دیر فهمی های این بنده گناهکارت رو..میخوام اینجا چندتا آرزو کنم..از ته قلبم میخوام ازت اول سلامتی ظهور امام زمان عج رو، سلامتی همه مریضها و رفع گرفتاریهای تمام گرفتارها، مامان شدن اونهایی که چشم به راهن ،گره گشایی از مشکلات همه ، مخصوصا کسی که الان داره این امضارو میخونه. حاجت دلش رو بده خدا جونم".خودمم یه دنیا ارزو دارم اما فقط  کمک کن که به رضای تو راضی شم.کمکم کن تا خسران دنیا و اخرت نشم،دوستت دارم مهربون خدا‌.‌دوستت دارم... 

افرین دقیقا ، من اولین بار تو چنین موقعیتی بودم که متوجه  شدم چقدر حسودیم گرفته،  خانمی از اقوامم خیییلی خیییلی زیباست و تا حدودی جلف ، بدجور توجه شوهرم بهش جلب شده بود ،من اگه خودمو بکشم هم به زیبایی و طنازیش نمیرسم😞

گریسته‌ام خیلی سخت گریسته‌ام با این همه، غمی درون من است که با گریه هم خالی نمی‌شود🍃

خواهر جان قفل کن، 

حالا اگه ایراد هم بگیری میگن به ظاهر نیست. 

ولی واقعا خیابون ها انگار میدان رقابت زن ها شده  

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔
تو ذات بعضیا نیست این کارا

مگه کار درستی هست که اونم لنگه اونا شه. اونا مشکل دارن و باید درمان شن نه اینکه دیگران آلوده بشن. 

عرضه کردم دو جهان بر دل کارافتاده/ به جز از عشق تو باقی همه فانی دانست
رفت و آمد نکنه با همچین زنایی چون خانمان براندازن

ممکنه شخص نزدیکشون باشه این افراد زیادن حتی یه خانم اینجا تاپیک زده بود دختره همسایشون جلو شوهرش کرم میزیخت

جیزز کرایست