2777
2789
عنوان

بعضی زنا حس حسادت زنای دیگه رو تحریک میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 471 بازدید | 42 پست
یه پست تو اینستا خوندم درباره همچین افرادی . اتفاقا بحث روانشناسی بود درباره مشکل و کمبود روحی که دا ...

بهش میگن اختلال شخصیت نمایشی

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔
خواهر جان قفل کن،  حالا اگه ایراد هم بگیری میگن به ظاهر نیست.  ولی واقعا خیابون ها ان ...

چرا قفل کنه بذار ببینیم کی میاد طرفداری و با چه منطقی. این یکی از واقعیت‌های جامعه شده نباید ازش فرار کنیم. باید بگیم این جور زنا مشکل دارن میخوان زندگی دیگران رو به لجن بکشن

عرضه کردم دو جهان بر دل کارافتاده/ به جز از عشق تو باقی همه فانی دانست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا قفل کنه بذار ببینیم کی میاد طرفداری و با چه منطقی. این یکی از واقعیت‌های جامعه شده نباید ازش فرا ...

عزیزم الان میگن شما اعتماد به نفس ندارید، یا از شوهرای سمندونتون می‌ترسید! 😑

دیدم که میگم. 

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔
خواهر جان قفل کن،  حالا اگه ایراد هم بگیری میگن به ظاهر نیست.  ولی واقعا خیابون ها ان ...

پوشش هر کس ب خودش مربوطه

درضمن بحث راجب افرادیه که کمبود دارن ن ادمای عادی کوچه و خیابون!!!!

اگه از کاشت مو تجربه ای دارید لطفا بگید بهم دریغ نکنید🥺❤
عزیزم الان میگن شما اعتماد به نفس ندارید، یا از شوهرای سمندونتون می‌ترسید! 😑 دیدم که میگم.  ...

اسم لودگی رو گذاشتن سیاست.... 

عرضه کردم دو جهان بر دل کارافتاده/ به جز از عشق تو باقی همه فانی دانست
به نظرم از عمد این کارو میکنن چون خوششون میاد 

آره 😕خانمه خودش می دونه چهرشو اگه هیچکارم نکنه خیییلی مرکز توجه مردها و حتی زنهاست، ولی بالای زیباییش هم ارایش غلیظ هم لباس تنگ تنش بود مدامم میخندید و جیغ میزد ( پیکنیک رفته بودیم) بعد یجا صحبت عمل بینی و این حرفا شد خانمه گفت من بینیم عمل واجبه شوهرم برگشت گفت شما نههههههه 😧شما بینیتون هیچ ایرادی نداره خانمه هم خندید و مستقیم بمن نگا کرد،منو بگو داشتم میسوختم  پیکینک زهرمارم شد دیگم باهاشون بیرون نرفتیم

گریسته‌ام خیلی سخت گریسته‌ام با این همه، غمی درون من است که با گریه هم خالی نمی‌شود🍃
پوشش هر کس ب خودش مربوطه درضمن بحث راجب افرادیه که کمبود دارن ن ادمای عادی کوچه و خیابون!!!!

عزیزم پس اگه اینجوریه صدای هرکس به خودش مربوطه (میتونه داد بزنه حتی اگه کسی خوشش نیاد) ، زبان هر هرکسی به خودش مربوطه (میتونه فحش بده به هرکس که میخواد) 

نگاه هرکسی به خودش مربوطه (میتونه تا ابد به یه نفر زل بزنه)   

خب عزیزم اینجور که نمیشه، 

اگه خدا به من زبانی داده که میتونم کنترلش کنم به دیگران صدمه نزنم. چرا برعکسش عمل کنم و بگم زبان خودمه دلم میخواد... 

افرین دقیقا ، من اولین بار تو چنین موقعیتی بودم که متوجه  شدم چقدر حسودیم گرفته،  خانمی از ...

باس مثل طالبان گونی بکشن سرشون کسی نبینتشون

چیزی رو که دشمنت نباید بدونه رو به دوستتم نگو  ••Some people just pretend to be sillyبعضیا سادگیشونم از سیاستشونه :))          گروه ۲(آبی) وزن فعلی ۶۶.وزن هدف ۶۰

پوشش هر کس به خودش مربوطه 

راجب یکسری به اصطلاح کرم ریزی ها موافقم 

حسادتم خوب نیست 

سیسیتونم از ۱۵سالگی اینجام ، در دوران عقد به سر می‌برم ، دانشجو ام و...(یه دوره طولانی افسردگی و پنیک داشتم و کم کم  دارم به زندگی برمیگردم 💚🌱)

کیو دیدید گونی بپوشه؟ 

لباس موقر  و مناسب اصلا قابل قایسه نیست با گونی

نه ، ولی یه خانم دقیقا خودش می دونه چطور رفتار کنه که قاپ شوهر کسیو ندزده،بعضیا عمدا سر لج خانمِ اون اقا دوس دارن عشوه گری کنن و توجهش جلب کنن ،وگرنه کسی با زیبایی و تیپ قشنگ مخالف نیست

گریسته‌ام خیلی سخت گریسته‌ام با این همه، غمی درون من است که با گریه هم خالی نمی‌شود🍃
نه ، ولی یه خانم دقیقا خودش می دونه چطور رفتار کنه که قاپ شوهر کسیو ندزده،بعضیا عمدا سر لج خانمِ اون ...

چیزیکه گفتین یه مساله جدا از پوشش هستش 

سیسیتونم از ۱۵سالگی اینجام ، در دوران عقد به سر می‌برم ، دانشجو ام و...(یه دوره طولانی افسردگی و پنیک داشتم و کم کم  دارم به زندگی برمیگردم 💚🌱)

نه ، ولی یه خانم دقیقا خودش می دونه چطور رفتار کنه که قاپ شوهر کسیو ندزده،بعضیا عمدا سر لج خانمِ اون ...

اره ینمونش خاهرم..هر دفه میرفتیم خونش تا یچیز میگفتم هی جلو شوهرم از شوهرم تعریف میکرد یجور ک انگار من کارام اشتباهه..بعد ک میومدیم خونه هی تک زنگش میزد..بعد شوهرم میگفت خاهرت میخاره انگار..با اینکه از من بزرگتره

چیزی رو که دشمنت نباید بدونه رو به دوستتم نگو  ••Some people just pretend to be sillyبعضیا سادگیشونم از سیاستشونه :))          گروه ۲(آبی) وزن فعلی ۶۶.وزن هدف ۶۰