2777
2789
خب عزیزم سعی کن خودت رو درمان کنی چون بچت به ی مادر شاد بیشتر از ی مادربزرگ نیاز داره  صرفا بخ ...

اما خوب شدم اما مامانمم خیلی جونه وشاده  و دخترمم بهش عادت کرده من هرچقدم شاد باشم به اندازه ی مامانم نمیتونم شاد باشمو و حوصله ی بازی و تفریح ندارم دخترم خیلی خوش میگذره بهش اونجا😓

♡🦋جور دیگر باید دید،زیرا جهان جور دیگر است♡🦋
مطمعنن سفرای طولانی ک همش باید تو ماشین وخستگی باشی ب درد بچه نمیخوره و اذیت میشه .میشه بجای سفرای ط ...

دختر من چهار سالشه سفرهای طولانی هم رفته 

چند بار مسافرت خارج از کشور بردمش که راه طولانی بوده و خستگی هم داشته و من تمام سعیم رو کردم که حتی تو اون مسیر خسته کننده هم بهش خوش بگذره 

خب خستگی هم جزوی از سفره و من خوشحالم که بچم این خستگی ها رو هم میبینه و قوی تر و با تجربه تر بار میاد 

اینکه بچه مدام خونه باشه که خسته نشه براش مفیده بنظر شما ؟؟؟؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من بچه هفت ماهم رو بردم ترکیه خیلی سخت بود ولی از اول دوست داشتم بچم تو همه خوشی ها کنار ما باشه و ه ...

برا خودت قضاوت نکن 

خیلی از بچه ها تو سفر ممکنه پشه ای چیزی نیششون بزنه و بدنشون خیلی حساسه 

لازم نکرده دایه مهربان تر از مادر باشید 

من نظرمو تحمیل نکردم و بچمو طوری بزرگ میکنم که دلم بخواد 

شما هم یاد بگیر تحمیل نکن هر چند فکر نکنم سخت باشه

یا راهی خواهم ساخت یا ساخی راهم آخ😅😄                         عاقل همه را به پشم خود بسپارد🙈
برا خودت قضاوت نکن  خیلی از بچه ها تو سفر ممکنه پشه ای چیزی نیششون بزنه و بدنشون خیلی حساسه&nb ...

اوه چقدر پرخاشگر و عصبی هستی شما که تحمل ی گفتگوی ساده رو نداری حق داری تحمل اذیت های بچه رو هم نداشته باشی فقط گفتم اینارو که فکر نکنی شما مادر نمونه هستی و منت سر بچه بذاری و از بقیه ایراد بگیری 

دیگه باهات بحث رو ادامه نمیدم و ریپلایت رو نمیخونم نمیخوام انرژی منفیت بهم منتقل بشه 

موفق باشی 

اوه چقدر پرخاشگر و عصبی هستی شما که تحمل ی گفتگوی ساده رو نداری حق داری تحمل اذیت های بچه ...

من پرخاشگر نیستم 

ظاهرا لحن شما مشکل داره 

من مادر خیلی خوبیم و اصلا از آدمایی که تو کارم دخالت میکنن خوشم نمیاد 

یا راهی خواهم ساخت یا ساخی راهم آخ😅😄                         عاقل همه را به پشم خود بسپارد🙈
من پرخاشگر نیستم  ظاهرا لحن شما مشکل داره  من مادر خیلی خوبیم و اصلا از آدمایی که تو کار ...

من از این مادرا خیلی دیدم حس میکنن اگه از بچه جدا نشن و بخاطرش خستگی بکشن نمونه ان😂😂😂

نه راه پس داشتم نه راه پیش ولـــــی خدا کمکم کرد♥       💚 خدا جونم شکرت 💌حاجتمو متوسل شدم به آقا امام علی(ع) و خانوم فاطمه زهرا (ص) و خانوم رقیه و  آقاامام رضا(ع) ان شاالله که خبر قبولی حاجتمو بگم بهتون 😍                          
من از این مادرا خیلی دیدم حس میکنن اگه از بچه جدا نشن و بخاطرش خستگی بکشن نمونه ان😂😂😂

دقیقا بچه باید مستقل باشه نه وابسته 

کشورهای پیشرفته همه بچه های مستقل بار میارن 

اینجا هم دو روز از بچشون دور باشن میشن ادم بد 😂😂

من واسه زایمان هم پسر باهام رفت و همراه پدرش نشسته بود تو سالن بیمارستان،چون اصلا از هم دور نشده بود ...

والا تو اوج کرونا صخیح نبود بچه رو دنبال خودم تو بیمارستان بکشونم شبم زایمان کردم طفلک معصومم هلاک میشد 

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
دخترم الان خیلی شاده و خیلی اجتماعی و باهم جوره بازی میکنه میخنده گوشه گیر نیس.اگه پیشه منی ک افسردگ ...

عزیزم افسردگی پس از زایمان باید حل بشه ، راه حلش این نیست

به من واقعا مربوط نیست بچه داری تون و اینکه یک هفته در میون بچه پیش مادربزرگشه ، یه چیزیه مربوط به خودتون ولی حداقل به عنوان روش خوب نگید کار خودتون رو ....

یه کاربر دیگه هم اینجا بود نمیدونم دیده بودی یا نه

اون کلا بچه رو پیش خونوادش گذاشته بود

بعد به مشکل خورده بودن

اوکی این تصمیم شماست برای بچه داری، ولی لزوما ما تصمیم‌درست که نمی گیریم.....

دقیقا بچه باید مستقل باشه نه وابسته  کشورهای پیشرفته همه بچه های مستقل بار میارن  اینجا ...

مستقل بار آوردن بچه این نیست چند روز چند روز از خونوادش دور باشه .... میشه بچه رو خود پدر و مادر بزرگ کنن و مستقل باشه

یادت باشه ذهن ما مخصوصا ذهن یه کودک وقایع رو اونطوری که هستند، لزوما تحلیل نمیکنه ... پس بچه میتونه یه برداشت کاملا متفاوت داشته باشه، مثل هر انسان دیگه ای ...

البته من طبیعتا رفتار افراطی هم نمی پسندم که بچه فقط مادر و پدرش و ببینه و حتی نتونه یه ارتباط ساده برقرار کنه

ولی دریا جان شما اول ایراد گرفتی به بقیه، دیگران هم توی تاپیک جواب دادن .... بهتره اینکه به روش خودمون عمل کنیم دو طرفه باشه

بحثی پیش نیاد 😁😉

بله خواهرم شهر دیگه عمل کرده بود ۸ روز رفتم پیشش چون خودشم بچه کوچیک داشت نمیتونستم پسرمو ببرم.خیلی دلم براش تنگ شده بود.خیلی زیاد

یه بارم ۴ روز رفتم مسافرت اجباری که بازم پسرمو نبردم پیش پدرش بود

الانم گاهی اوقات ک خاله اش میاد شهر ما دوس داره خونه مامان بزرگش بمونه.یه شب میذارم بمونه پیش پسر خاله اش باهم کیف کنن😍

یادم نره ،که قرار بود یادم باشه!!
مستقل بار آوردن بچه این نیست چند روز چند روز از خونوادش دور باشه .... میشه بچه رو خود پدر و مادر بزر ...

منظور من اینه نباید وابسته باشه 

بالاخره هرکسی روش خودشو داره 

من ترجیح میدم پسرم وابستم نباشه اینطوری برا ایندش بهتره 

حالا بعضی ها دوست دارن بچسبن به بچشون 

به من چه فردا خودشون به مشکل میخورن 

عزیزم افسردگی پس از زایمان باید حل بشه ، راه حلش این نیست به من واقعا مربوط نیست بچه داری تون و این ...

اولامن نگفتم تصمیمم درسته یا غلط اسی پرسید تا حالا چن روز از بچتون دور بودید منم گفتم از ۶ماهگی ب بعد یه هفته پیش مامانم میموند یه هفته پیشه من دومن بلع دنباله درمانم بودمو تا زمانی ک درمان شم صلاح دیدم بچه هر یه هفته درمیون پیشه مادرم باشه و خوش باشه تا اینکه افسردگیه منو ببینه از نظره منم دخترم الان خیلی شادو مستقله هرکس هرجور ک صلاح میدونه بچشو نگه میداره من نظرمو ب کسی تحمیل نکردم جواب سواله تاپیک اسی رو دادم هرکس هرجور دوس داره بچشو نگه داره  

♡🦋جور دیگر باید دید،زیرا جهان جور دیگر است♡🦋

فقط حرمله صفتان می‌تونن یه فرزند  رو از مادرش جدا کنن. خدا لعنت کنه مردایی که فرزند رو از مادر جدا میکنن

تقدیرم را با خون نوشت آنکس که همه تقدیرها را با قلم نوشت.    از وقتی به دنیا اومدم خدا برام دنیا رو سه طلاقه کرد. نمی‌دونم چرا. فقط میدونم اون دنیا خیلی باهات حرف دارم. از دوران کودکی گرفته تا دوران قبل ازدواج و بعد ازدواج که دلم تا حالا خونه. نمی‌دونم کی میخواد تموم شه.