2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه هفته میفرستادمش خونه مامانم 

سخت نبود برام،حسابی استراحت میکردم😁الان بزرگ شده دیگه نمیفرستم بره،دلش تنگ میشه

فقط 15 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

کلا افراط و تفریط خوب نیست. 

خودم هم خیلی سخته برام دوری از دخترم حتی یک دقیقه ولی گاهی که کار دارم نهایتاً البته یک روز میذارمش خونه مامانم ولی شب پیش خودمه. 

ولی مادرهایی که برای تفریح بچه هاشون رو نمی‌برند درک نمیکنم ، چون بچه ها بیشتر از ما به تفریح و خوشگذرونی نیاز دارند. 

منظور من اینه نباید وابسته باشه  بالاخره هرکسی روش خودشو داره  من ترجیح میدم پسرم وابستم ...

من حرفم همونی بود که نوشتم عزیزم 

شما ایراد گرفتی به بقیه، و وقتی که متقابلا بهت پاسخ دادند، گفتی روش خودمه و خودم میدونم

خوب نمیشه یه بوم و دو هوا بود ... هر کی هر طوری خوشه بچشو بزرگ کنه ، یه وقتی کسی دوست داره تجربه شو بگه و با دیگران تبادل نظر کنه، یه وقتی یکی دوست نداره اصلا در مورد بچه داری با کسی مشورت کنه و حرف خودش و قبول داره یا منابع تخصصی خودشو داره، کسی که حالت دوم هست پس نمیتونه بیاد به بقیه حرف بزنه و اونا رو قضاوت کنه و بگه شماها ولی حرف نزنید به من 😁 کلا خودشم نظر نمیده و نظر هم نمی شنوه

من خودمم در مورد پسرم اینجا خیلی ننوشتم، یا موضوعی مربوط بهش که باعث نظر دادن های مختلف بشه.....

من حرفم همونی بود که نوشتم عزیزم  شما ایراد گرفتی به بقیه، و وقتی که متقابلا بهت پاسخ دادند، گ ...

من به سوال استارتر جواب دادم 

مخالفا اومدن ریپلای کردن 

من از کسی ایراد نگرفتم 

یا راهی خواهم ساخت یا ساخی راهم آخ😅😄                         عاقل همه را به پشم خود بسپارد🙈
ببخشید خانما ولی خوب نیست که انقدر وابسته اید  فردا ممکنه براشون مشکل بوجود بیاد  کارتون ...

اوکی پس این پاسخ به سوال استارتره ؟

دریا جان من با شما بحثی ندارم، فقط چون دیدم الان هم متوجه نیستی ، ریپلایش کردم

دیگه تموم کنیم بحث رو .... حرفم واضح بود

موفق باشید