2777
2789

من پنجشنبه میرم عروسی از صبح میزارم پیش مامانم تا شب۱۲

منم بچمو دوست دارم اما رلحتیش مهمتره بیاد اذیت میشه۲سالشه

نه راه پس داشتم نه راه پیش ولـــــی خدا کمکم کرد♥       💚 خدا جونم شکرت 💌حاجتمو متوسل شدم به آقا امام علی(ع) و خانوم فاطمه زهرا (ص) و خانوم رقیه و  آقاامام رضا(ع) ان شاالله که خبر قبولی حاجتمو بگم بهتون 😍                          

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخشید خانما ولی خوب نیست که انقدر وابسته اید  فردا ممکنه براشون مشکل بوجود بیاد  کارتون ...

موافقم باهات.منم دخترم وقتایی ک پیشه مامانمه هونه خاله هامم میره همه جا میره میچرخه الان باهمه جوره .اما خودم اصلا خونه فامیل نمیرم و باهاشون خوب نیستم درونگرام نمیخواستم دخترم مثله خودم شه

♡🦋جور دیگر باید دید،زیرا جهان جور دیگر است♡🦋
مسافرتم میرم میذارمش پیشه مامانم چون راه خستش میکنه اذیت میشه پیشه مامانم جاش خیلی خوبه

یعنی بچه سفر دوست نداره ؟ یا بدون بچه بهتون خوش میگذره ؟ 

بنظرم اینکه بچه خسته میشه بهونه اس چون مطمئنا بچه هم دوست داره تفریح کنه درسته اذیت داره برای مادر ولی خب بلاخره اونم آدمه دوست نداره بمونه خونه بقیه برن خوش گذرونی  

حس دوست داشتنی نبودن و طرد شدن به بچه دست میده 

خودمم بچه دارم همه جا میبرمش حتی هنوز ی سالش نشده بود مسافرت خارج از کشور بردمش سخت بود ولی خب بودنش لذت بخشه

کلا هرجا میریم باید باشه وگرنه نمیریم 

موافقم باهات.منم دخترم وقتایی ک پیشه مامانمه هونه خاله هامم میره همه جا میره میچرخه الان باهمه جوره ...

دقیقا منم سفر میرم بچمو میذارم خونه مادرم 

خیلیا میگن بی احساسی نمیدونم سنگی و از این چرت پرتا و خودشونو که نمیتونن یک ساعت از بچشون دور بمونن رو مادر نمونه میدونن 

بچه باید شخصیت مستقلش از نوزادیش شکل بگیره

یا راهی خواهم ساخت یا ساخی راهم آخ😅😄                         عاقل همه را به پشم خود بسپارد🙈
موافقم باهات.منم دخترم وقتایی ک پیشه مامانمه هونه خاله هامم میره همه جا میره میچرخه الان باهمه جوره ...

اینکه شما بچه رو‌ میذاری پیش مادرت که همه جا بره بنظرت براش مفیده !؟!؟  

هیچ روانشناسی این کار شما رو تایید نمیکنه مطمئن باش آسیب میبینه و تو بزرگسالی خودش رو نشون میده 

یعنی بچه سفر دوست نداره ؟ یا بدون بچه بهتون خوش میگذره ؟  بنظرم اینکه بچه خسته میشه بهونه اس چ ...

هر کسی یه سبک زندگی و نظری داره من دخترمو یجوری بزرگ کردم ک عادت داره جاش همیشه خوب وراحت باشه همه چیش دستم اومده با خودمون یا با مامانم کلی شهربازی و مسیرای کوتاه میبریم ک خیلی ام بهش خوش میگذره اما مسافرت از نظره من فعلا ب دردش نمیخوره خیلی کوچیکه خودشم اذیت میشه بازم میگم هرکس یه افکاری داره 

اینکه شما بچه رو‌ میذاری پیش مادرت که همه جا بره بنظرت براش مفیده !؟!؟     هیچ روانشناسی ...

دخترم الان خیلی شاده و خیلی اجتماعی و باهم جوره بازی میکنه میخنده گوشه گیر نیس.اگه پیشه منی ک افسردگیه بعد از زایمان گرفته بودم میموند هر روز گوشه ی خونه و درو دیوار و نگا میکرد هیچکسو نمیدید مطمعنن الان یه بچه ای میشد ک وقتی یه آدم می دید وحشت میکردو همش میخواست بچسبه ب خودمو با کسی هم بازی نکنه من صلاح بچمو میدونم چیه عزیزم

دقیقا منم سفر میرم بچمو میذارم خونه مادرم  خیلیا میگن بی احساسی نمیدونم سنگی و از این چرت پرتا ...

من دانشجو هستم بچم رو میذارم پیش پدرش میرم دانشگاه یا خیلی وقتا کاری داشته باشم میمونه پیش پدرش 

وابستگی یعنی اصلا از مادر جدا نشه

اما اگر جای تفریحی قرار باشه بریم حتما میبریمش چون همونطور که ما به تفریح نیاز داریم اونم داره 

اینکه بچه رو بذاری خونه خودت تنها بری سفر که بیشتر بهت خوش بگذره نشون دهنده اینکه شما مادر خوبی هستی و بقیه که برای بچه هاشون ارزش قائلن مادر های بدی هستن

من دانشجو هستم بچم رو میذارم پیش پدرش میرم دانشگاه اما اگر جای تفریحی قرار باشه بریم حتما میبریمش چ ...

پسر من هفت ماهشه و ممکنه تو سفر هزارتا بلا سرش بیاد 

به خاطر همین نمیبرمش چون هم برا خودم بهتره هم خودش 

بزرگ‌تر که بشه کار راحت تره

یا راهی خواهم ساخت یا ساخی راهم آخ😅😄                         عاقل همه را به پشم خود بسپارد🙈
دخترم الان خیلی شاده و خیلی اجتماعی و باهم جوره بازی میکنه میخنده گوشه گیر نیس.اگه پیشه منی ک افسردگ ...

خب عزیزم سعی کن خودت رو درمان کنی چون بچت به ی مادر شاد بیشتر از ی مادربزرگ نیاز داره 

صرفا بخاطر خودت گفتم ناراحت نشو 

خودت رو بذار جای دخترت و مطمئن باش دوست داره کنار شما باشه

من دانشجو هستم بچم رو میذارم پیش پدرش میرم دانشگاه یا خیلی وقتا کاری داشته باشم میمونه پیش پدرش  ...

مطمعنن سفرای طولانی ک همش باید تو ماشین وخستگی باشی ب درد بچه نمیخوره و اذیت میشه .میشه بجای سفرای طولانی سرگرمی و تفریحای سبک و خوبی واسش در نظر گرف

پسر من هفت ماهشه و ممکنه تو سفر هزارتا بلا سرش بیاد  به خاطر همین نمیبرمش چون هم برا خودم بهتر ...

من بچه هفت ماهم رو بردم ترکیه خیلی سخت بود ولی از اول دوست داشتم بچم تو همه خوشی ها کنار ما باشه و همه جا بره  

اگر بخوای فکر کنی ممکنه بلا سرش بیاد که خب ممکنه سر آدم بزرگ هم بیاد چه ربطی داره

شما بخاطر راحتی خودت اینو میگی وگرنه مطمین باش بچه ترجیح میده تو آغوش مادرش باشه تا اینکه از مادرش دور بشه

و اینکه قبل دو سالگی اگر از بچه دور بشی اونم مدت طولانی مثل ی هفته آسیب های خیلی بدی به روحیه بچه میخوره این حرف من نیست حرف روانشناس هاست