2777
2789
عنوان

سیگاره زو چجوری حاشا کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 515 بازدید | 38 پست

اولا که به اون ربطی نداره. دوما که بهش بگو مال دوستت بوده و جا مونده پیست. چون دقیقا واسه من این اتفاق افتاد دوستم اومد خونمون سیگارشو جاگذاشت تا دوهفته من سیگارشو تو کیفم با خودم اینور اونور میبردم  

ربط که نداره ولی اینا آدمای فوق العاده فوضول و پیگیری هستن، میاد مثل احمقا منو تنها گیر میاره شروع م ...

چون ضعف نشون می دی

رئیست که هیچ، صاحب کل مملکتم باشه زندگی خصوصیت به اون ربطی نداره

یه بار از خودت اقتدار نشون بده دست و پاشو جمع می کنه

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ب اون چه 

ادم فوضول همینه دیگه، یسری اینستا بلاکش کردم خیلی مستقیم هربار میومد ازم میپرسید، فراری شدم از دستش

زن خوبه خوشگل باشه سفید و کمی چااااااااق سفید و کمی چاق، آها، مرد خوبه خوشتیپ باشه پولدار و بداخلااااااااق پولدارو بداخلاق  
ادم فوضول همینه دیگه، یسری اینستا بلاکش کردم خیلی مستقیم هربار میومد ازم میپرسید، فراری شدم از دستش

😕منم خودم سیگار میکشم ولی نمیزارم کسی دخالت کنه چون انتخاب خودم بوده 

🎀

به اون چه اصلا 😑

واقعا ربطی نداره، ولی تاپیک راجع به همکارا قبلا زیاد زدم، اینا واقعا شعور و حریم خصوصی سرشون نمیشه، من حتی هیچوقت جلوشون تلفنی حرف نمیزنم از بس فضولن

زن خوبه خوشگل باشه سفید و کمی چااااااااق سفید و کمی چاق، آها، مرد خوبه خوشتیپ باشه پولدار و بداخلااااااااق پولدارو بداخلاق  
بگو رژ لب بوده  رژلب سیگاری

اینم خوب فکریه ولی خیلی فرق نداره بسته بندیش؟

ب همکارت چه؟

واقعا ربطی نداره، ولی تاپیک راجع به همکارا قبلا زیاد زدم، اینا واقعا شعور و حریم خصوصی سرشون نمیشه، من حتی هیچوقت جلوشون تلفنی حرف نمیزنم از بس فضولن

😕منم خودم سیگار میکشم ولی نمیزارم کسی دخالت کنه چون انتخاب خودم بوده 

سیگاروخیلیا میدونن درموردم خیلی از دور ووریامم میکشن، ولی این همکارای من نمیدوووونی چه بی فرهنگایین

سیگاروخیلیا میدونن درموردم خیلی از دور ووریامم میکشن، ولی این همکارای من نمیدوووونی چه بی فرهنگایین

همون پاسور بگی بهتره

برو یه بسته پاسور بخر بزار توش

ولی به سلامتیه خودتم فکر کن حتما، مراقب خودت باش پس فردا قراره مادر بشی، مراقب بچت باشی این چیزا سلامتی و زیباییه خودتو تو خطر میندازه 

اینم خوب فکریه ولی خیلی فرق نداره بسته بندیش؟

اومدی اینجا با نی نی سایتی ها مشورت کنی که چطوری دروغ بگی و ما رو در این بی اخلاقی شریک کنی؟؟

شهامت داشته باش و راستگو باش خواهرم

رژ سیگاری شبیه سیگار نیست همون بگو شکلات اع 

بنظرم اینجوری میگم که اولا اینا مسائل شخصیه، دوما شکلات سیگاری بوده، وللییییی بنظرم تابلوعه درکل اخه فک کنم این فویل توی بسته بندیش و اینا مشخص بود، در هرصورت، خدا لعنت کنه همچیم آدمایی رو که سر همچین مسائل مسخره ای به ادم فشار وارد میکنن، ینی اکه برات تعریف کنم چقد فوضوله و چه مسایلی رو هی به روی ادم میاره مغزت سوت میکشه،