2777
2789
عنوان

سیگاره زو چجوری حاشا کنم؟

515 بازدید | 38 پست

خانما صبح بخیر، لطفا سرزنش نکنید چرا اصلا داشتی و نمیدونم این چیزا چون تو این مرحله فقططط استرسم بیشتر میکنه و تپش قلب میگیرم، پنجشنبه ای من تو کیفم یه بسته سیگار داشتم، کیف کارم در اصل، ازون چربیای بزرگ و تقریبا شله، ‌همکارم که خیلی فضوله از جلوی میزم رد شد هیچ واکنش رفتاری یا حرکت چشمی ازش ندیدم که بگم یچیز مشکوک دیده یدقه فقط بام کار داشت اومد جلو میز گفت و رفت، همون موقع من کیفمو برداشتم جابجا کنم از روی میز دیدم درش خب یکم باز بوده و سیگاره هم رو و گوشه هستش ینی وسط نیست، واقعا اصلا نمیدونم مشخص بوده یا نه، بعضی وقتا که درش بازه بعضی وسیله ها که رو هستن مشخصن، خلاصه آخر وقتی شد من برا یه کاری زودتر باید میرفتم نگهبانی شرکت دیدم این مشخصه اوکی نیست با رفتن من ولی متوجه نشدم چرا اصلا زیاد اهمیت ندادم، رفتم پایین کارمو که انجام دادم بلافاصله سوار ماشین شدم دیدم پیام داده سلام خوبی اگه میتونی کارت تموم شد برگرد بالا کارت دارم، اصلا حالم بهم ریختس از پنجشنبه ، دوتا احتمال داره یا دیده و میخواد راجب سیگار بگه و حرف ازم بکشه و نصیحت کنه یا در مورد مسائل کاریه، اگهههه درمورد سیگار بود جز حاشا کردن اینکه اصلا چیزی تو کیفم بوده ( چون حاشا کردن که کلا بگی کدوم سیگار چی کجا بد دیدی طبق تجربه فایده نداره) بنظرتون چیزی میرسه که بگم و بپیچونم؟ نمیدونم هر چیزی که بگه این سیگار نیوده یچیزی با طراح سیگار بوده… ضمنا بابامم سیگاریه ایشون هم میدونه اون مارک سیگار رو نمیکشه و طبعا تو کسی من هم نمیزاره سیگارش رو، خودم به سرم زد بگم توش پاسور بوده، چون یکی از آشناها پاسور میزاشت تو جعبه اش، ولی بازم نمیدونم 

زن خوبه خوشگل باشه سفید و کمی چااااااااق سفید و کمی چاق، آها، مرد خوبه خوشتیپ باشه پولدار و بداخلااااااااق پولدارو بداخلاق  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به اون چه اصلا 😑

خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤 

😐😐😐😐 به همکارت چه ربط داره تو سیگار تو کیفت داری یا نه کوکائین که نبوده، چقدر ضعف نشون می دی ا ...

ربط که نداره ولی اینا آدمای فوق العاده فوضول و پیگیری هستن، میاد مثل احمقا منو تنها گیر میاره شروع میکنه چرتو پرت گفتن درمورد این قضیه، رئیس هم هست یجورایی، تا جواب نگیره هم دست از سر کچل من بر نمیداره، یسری بخاطر فوضپلیش از اینستا بلاکش کردم ببین همون روز فهمید و تا مدت ها پیگیر بود 

زن خوبه خوشگل باشه سفید و کمی چااااااااق سفید و کمی چاق، آها، مرد خوبه خوشتیپ باشه پولدار و بداخلااااااااق پولدارو بداخلاق  
بگو شکلات بوده از این شکلاتای طرح سیگار هست

این بد فکری نیست ولی بسته بندیشون فک کنم تابلو باشه اونا