2777
2789
عنوان

سیگاره زو چجوری حاشا کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 515 بازدید | 38 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اومدی اینجا با نی نی سایتی ها مشورت کنی که چطوری دروغ بگی و ما رو در این بی اخلاقی شریک کنی؟؟ شهامت ...

چه حرف شعاری و کلیشه ای! نی نی سایت که ماشالا پر از خاله زنک بازی و دروغه، ولی شما خودت ینی اصلا هیچوقت تحت هیچ شرایطی دروغ نمیگی؟ همیشه رک .و راست حرفتو میزنی..افرین به شما..اما اینکه تو روی طرف محکم بگی اره اسموک میکنم برای .وقتیه که همکارت مثلا خانمه، ده سال بیشتر ازت بزرگتر نیست، ابروت رو نمیبره، ِیه شهر بزرگ زندگی میکنید و..، اینا کلا دو وجب شهره که همه همو میشناسن، همکار منم یه مرد 40 ساله بسیار پیگیر و فوضول و حرف زن، یچی هم ازت دستش میاد تا ماه ها حرفشو میزنه، چندبارم توپیدم فایده نداشته بدتر هم شده، 

زن خوبه خوشگل باشه سفید و کمی چااااااااق سفید و کمی چاق، آها، مرد خوبه خوشتیپ باشه پولدار و بداخلااااااااق پولدارو بداخلاق  
حالا این همه نوشتی . آخرش سیگار برا تو بود ؟ خودت میکشی ؟

بله برای خودمه

زن خوبه خوشگل باشه سفید و کمی چااااااااق سفید و کمی چاق، آها، مرد خوبه خوشتیپ باشه پولدار و بداخلااااااااق پولدارو بداخلاق  
در روز چندتا میکشی .مجردی؟

ممجردم، بستگی داره، با دوستام بیوفتم بیشتر، تنها باشم بستگی داره به شرایط ، عصبی باشم باز بیشتر

اینم خوب فکریه ولی خیلی فرق نداره بسته بندیش؟

نه 

چند نوع داره و خیلی شبیهشه بیشتر رژلب سیگاریا رنگ پاکتش سفیدا

آرزویت را برآورد میکند ، آن خدایی که آسمان را برای خنداندن گلی میگریاند . . .🌈🌸
چه حرف شعاری و کلیشه ای! نی نی سایت که ماشالا پر از خاله زنک بازی و دروغه، ولی شما خودت ینی اصلا هیچ ...

بله من همیشه راستشو میگم و با همه از اون اوّل طوری رفتار کرده ام که طرف جرأت نکنه درباره مسائل شخصی از من سؤال کنه ؛ قبول کنید که مشورت کردن با دیگران برای بهترین روش های دروغ گفتن اصلاً کار درستی نیست ؛ سعی کن خودت باشی و نقش بازی نکنی ، وقتی همه بفهمن که شما گاهی سیگار می کشید کم کم در طول زمان این شخصیت شما رو در ناخودآگاه خودشان می پذیرند و همه چیز عادی می شود ولی اگه انکار کنید مجبورید به این دروغ همیشه ادامه دهید و این به مرور زمان برای شما هم استرس آور میشه ...