2777
2789
عنوان

کاشت مژه... کسایی کاشت کردن بیاین

86 بازدید | 11 پست

میخام بکارم ضرری نداره؟ 

من سرم تا عمق تو بالشته شبا و حمومم طولانیه 

قبلا لیفت کردم 1ماهی رفت تا2ماه ولی کاشتو نمیدونم 

اکستنشن کردم همونروز ریختن 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

نمیدونم 

از چند نفر شنیدم میگن باعث میشه مژه های خودت بریزه🤷🏼‍♀️

دردهایی که هیچوقت تمام نمی شوند...                              من بین آدما فرق نمیزارم،همه به ی اندازه برام مهم نیستن😆😌                                                                            

عزیزم بعد لیفت ریزش نداشتی؟مزه هات کوتاه بود؟درکل چطور بود😅

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من کاشتم 

نه ضرری نداره 

البته باید بری جای خوب وگرنه ممکنه مژه هات بریزن 

اگه بری جای معروف و خوب ضرری نداره 

من خدا را در قمقمه آب یافته‌ام ‏در عطر یک گل ‏در خلوص برخی کتاب‌ها و حتی نزد بی‌دینان  اما تقریباً هیچگاه وی را نزد آنانی که کارشان مدام سخن گفتن از اوست نیافته‌ام.
من کاشتم  نه ضرری نداره  البته باید بری جای خوب وگرنه ممکنه مژه هات بریزن  اگه بری ...

مراقبت خاصی داره بعدش ؟

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست
عزیزم بعد لیفت ریزش نداشتی؟مزه هات کوتاه بود؟درکل چطور بود😅

مژه هام بلنده مشکل اینه یکم بوره و صاف صافن 

ن مشکلی نداشتم بعد لیفت عالی بود چون موادش اصل بود تا 2ماهم واسم رفت 

ولی اکستنشن جای دیگ رفتم عن بود 1ساعت بعدش ریخت همشون 

ضررش اینکه ک مژه های خودتم میریزع

غسل هم نداره

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|                    
من کاشتم  نه ضرری نداره  البته باید بری جای خوب وگرنه ممکنه مژه هات بریزن  اگه بری ...

جاشو سراغ دارم فقط مانع غسل نیست؟ چون من وسواسیم حس میکنم غسلم اوکی نیست و.... 

مراقبت خاصی داره بعدش ؟

نباید چشماتو ماساژ بدی 

تا ۲ روز اول حمام نری و زیاد به صورتت آب نزنی یا با شوینده خاصی تو ۲روز صورتتو نشوری 

سرتو هم نباید بکنی تو بالشت تا ۱ روز اول

من خدا را در قمقمه آب یافته‌ام ‏در عطر یک گل ‏در خلوص برخی کتاب‌ها و حتی نزد بی‌دینان  اما تقریباً هیچگاه وی را نزد آنانی که کارشان مدام سخن گفتن از اوست نیافته‌ام.
جاشو سراغ دارم فقط مانع غسل نیست؟ چون من وسواسیم حس میکنم غسلم اوکی نیست و.... 

غسل رو نمیدونم عزیزم برا من مهم نبود 

نباید چشماتو ماساژ بدی  تا ۲ روز اول حمام نری و زیاد به صورتت آب نزنی یا با شوینده خاصی تو ۲رو ...

عزیزم اگه تهرانی جایی که خودت رفتی راضی بودی معرفی میکنی