2777
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

مریم منتظر جون http://www.aliexpress.com/wholesale?shipCountry=ir&shipCompanies=&SearchText=baby&exception=&minPrice=&maxPrice=&minQuantity=&maxQuantity=&isFreeShip=n&isFavorite=n&isRtl=n&isOnSale=n&isAtmOnline=n&isBigSale=n&similar_style=n&similar_style_id=&CatId=40601
خدا مرا به اسم کوچک میشناسد. Meow𓃠
خیلى ممنون راپانزل جون، یه سوال داشتم! اگه ما خریدى داشته باشیم چند روز بعدش از اونجا حرکت میکنه؟؟ چون من میخواستم اون لباس رو بخرم اما میخوام چند روز دیگه خریداى دیگه هم داشته باشم و میخواستم همه رو با هم بفرستن تا هزینه ارسالش زیاد نشه!!!
مامان هلیا جون اگر از یک شرکت انتخاب کنید با یک هزینه پستی میاد عزیزم وگرنه توی بسته های جدا میاد . مریم جون بازخورد خوبی نداشته شما میتونی بخری من فقط چیزی رو که دیدم وظیفم بود بگم عزیزم
مامان هلیا جون سمت راست خودتون بالای صفحه یک کادر طوسی رنگ هست که نوشته sold by اسم شرکت رو پائنیش نوشته عزیزم روش کلیک کن میری داخل محصولات شرکت