2777
2789
دوستان من به نکات زیر توجه کنید 1- ما به صورت ست گذاشتیم اما تک هم میتونید سفارش بدید مشکلی نیست... 2- ممکنه قیمتها در زمان خرید فرق کنه کمتر بشه یا بیشتر چرا ک ممکنه محصولی تو آف بوده باشه و یا آف اون تمام شده باشه و یا لینکی ک ما گذاشتیم قیمتش نسبت به لینکی ک شما پیدا کردید بیشتر یا کمتر باشه این دلیل نمیشه ک ما قیمت را بالا زدیم از دوستان خواهش دارم به این نکته توجه کنید.. 3- من و راپانزل یه واسطه هستیم و خرید را انجام میدیم اینکه شما از خریدتون راضی باشید به خودتون بستگی داره چرا ک پیداکردن جنس خوب و فروشنده خوب و ...به خودتون ربط داره *** کیفیت متفاوت ، تفاوت رنگ، ارسال سایز اشتباه و طرح اشتباه و بقیه مشکلات در خرید اینترنتی به گردن من یا راپانزل نیست پس بی احترامی هایی به من یا راپانزل یا حرفایی مثل من نمیخوام و آدرس بده بفرستم و پولمو برگردونید و یه سری حرفایی ک بعضی دوستان میزنن ک نه شان ماست ک بنویسیم و نه شما ک بخونید برای من اصلن قابل درک نیست پس لطفن درک کنید اما مثل قبل تمام سعیمون را میکنیم تا اگر حق با ماست حقی ضایع نشه و فروشنده ها جریمه بی دقتیشون را بدن و خلاصه همه راضی باشیم... 4- به دلیل کپی برداری های احتمال و کم لطفی بعضی دوستان از دادن لینک معذوریم چرا ک من و راپانزل خیلی برای پیداکردن این ستها وقت گذاشتیم اما هر مدلی ک خواستید بفرمایید براتون عکسهای بیشتری آپلود میکنیم ... 5- از همه دوستان معذرت میخوایم ک مجبوریم ابراز لطفهای پیج اول را حذف کنیم تا مدل ها پشت سر هم باشه 6- اگر از یه فروشگاه و شرکت انتخاب کنید و مجموع زیر دو کیلو باشه معمولن باهم ارسال میشه و یک هزینه پست باید بپردازید پس این را مد نظر داشته باشید 7- اگر از چند تا خرید داشته باشید از فروشگاه های مختلف و قیمت لینک بالای 10 دلار باشه بدلیجات امکانش نیست ) ما برای آدرس دوستمون تو چین میخریم و ایشون بسته بندی میکنه و تو یه بسته براتون میفرسته اما برای هر خرید 8 ت میگیرن به عنوان حق الزحمه با تو جه ب 20 ت ک تو ایران باید بپردازیم به نظر من به صرفه است *** همیشه این امکان وجود نداره و بعضی فروشنده ها قبول نمیکنن به آدرس چین ارسال کنن... 8- دقت کنید داخل هر لینک نوشته Shipping: Free Shipping to Iran (Islamic Republic Of) via China Post Registered Air Mail Delivery: 15-39 days (ships out within 7 business days یعنی کمپانی ک باهاش ارسال میشه پست بین الملل چینه و برای ایران رایگان ارسال میکنه زمان تحویل 39 روزه و کمترین زمانی ک فروشنده نیاز داره 7 روزه برای بسته بندی و ارسال سفارش به این زمان ارسال خیلی توجه کنید بعضی فروشگاهها 30 روز یا 20 روزه آپلود عکس و یا آپلود عکس پس انتخاب لینک با پردازش سریعتر با شماست 9- این نکته را دوستانه وخانمانه میگم اگر لباسی برای مهمونی یا عروسی و خلاصه مراسم های مهم میخواید هیچ وقت دنبال پیراهن یا لباس زیر 17-18 دلار نباشید شاید طرح خوبی داشته باشن اما معمولن جنس قوی ای ندارن یعنی در کل از هر جنس باتوجه به قیمتش انتظار داشته باشید برا خودتون میگم چون دوست ندارم انتظار یه جنس عالی داشته باشد و وقتی رسید دستتون بخوره تو ذوقتون 10- برای خرید لطفا پس از واریز وجه 1- لینک 2- سایز و رنگ 3- آدرس کامل پستی ( به صورت فینگلیش) کدپستی الزامیه 4- نام کامل گیرنده به همراه شماره تماس در یک پیام خصوصی برای من یا راپانزل بفرستید لطفن 11- لینک و شیپینگ را باهم جمع کنیدو عدد بدست آمده را با جدول زیر تطبیق دهید 0-10 در 4200ت 10-30 در 4100 ت 30-100 در 4000 ت 100 و بالاتر در 3900 ت بروزرسانی : 20 بهمن ماه 12- آپلود عکس تا نکات بعد موفق باشید
http://iql.blogfa.com/ ***** www.facebook.com/pages/Online-Fashion/569275239868133

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دوستای عزیزم توی این تاپیک من با زهرا جونم با همکاری هم میخوایم خوشگل ترین ست های لباس رو ارائه بدیم . یه پیشنهاد عالی برای شما در سال جدید
خدا مرا به اسم کوچک میشناسد. Meow𓃠
برای پیگیری سفارش خود از طریق زیر عمل کنید ... وارد سایت http://www.17track.net/en/ شوید آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس نکته 1) به یاد داشته باشید هر کد 3-10 روز فرصت داره تا در این سایت ثبت شه و اگر ثبت نشد حتما ما را مطلع کنید برای پیگیری از طریق فروشنده... نکته 2) زمانی ک اطلاعات تحویل سفارش در این سایت ثبت شد سایت خود به خود بعد از یه هفته پول را برای فروشنده آزاد میکنه و بعد از این مدت ما هیچ کاری نمیتونیم بکنیم برای سفارش هایی ک احتمالن مشکل دارن پس لطفن توجه داشته باشید ک خودتون هم پیگیر باشید ... چرا ک ما مسئولیم بسته تون از چین وارد ایران بشه و مشکلات پستی احتمالی اینجا را خودتون باید رفع کنید... *** مشلات پستی احتمالی مثل ثبت به نام پستچی و نیاوردن درب منزل و ... نکته 3 ) معمولن 19-60 روز بعد از ثبت در سیستم پست طول میکشه تا بستته تون برسه آپلود عکسآپلود عکس نکته خیلی مهم بدلیل شروع سال نو چینی حمل و نقل تو کشور چین به تعویق میافته تا آخر ماه فوریه لطفن قبل از خرید توجه کنید...
http://iql.blogfa.com/ ***** www.facebook.com/pages/Online-Fashion/569275239868133
NO :1 مانتو 335 ت کفش : 115 ت کیف : 185 ت آپلود عکس جدول سایز بندی مانتو آپلود عکس آپلود عکسآپلود عکس NO : 2 مانتو : 255 ت کیف :156 ت کفش : 150 ت آپلود عکس جدول سایز بندی مانتو آپلود عکس آپلود عکسآپلود عکس NO 3 مانتو : 150 ت کفش : 140 ت کیف : 146 ت آپلود عکس آپلود عکسآپلود عکس NO : 4 مانتو : 145 ت کفش: 110 ت کیف : 155 ت آپلود عکس آپلود عکسآپلود عکس NO : 6 مانتو : 148 ت کفش : 165 ت کیف : 160 ت آپلود عکس جدول سایز بندی مانتو آپلود عکس آپلود عکسآپلود عکس NO :7 مانتو : 242 ت کفش : 87 ت کیف : 130 ت آپلود عکس آپلود عکس جدول سایز بندی مانتو آپلود عکس آپلود عکسآپلود عکس NO :9 آپلود عکس آپلود عکسآپلود عکس NO: 10 مانتو 173 ت کیف : 140 ت کفش 73 ت روسری : 28 ت ساعت : 53 ت آپلود عکس جدول سایز بندی مانتو آپلود عکس
کیف با قیمتهایی عالی .. 1- قیمت 65 ت AxGiG,عکس گیگ پایگاه آپلود عکس ویژه وبلاگنویسان AxGiG,عکس گیگ پایگاه آپلود عکس ویژه وبلاگنویسان AxGiG,عکس گیگ پایگاه آپلود عکس ویژه وبلاگنویسان AxGiG,عکس گیگ پایگاه آپلود عکس ویژه وبلاگنویسان ************************* 2- 38 ت AxGiG,عکس گیگ پایگاه آپلود عکس ویژه وبلاگنویسان AxGiG,عکس گیگ پایگاه آپلود عکس ویژه وبلاگنویسان AxGiG,عکس گیگ پایگاه آپلود عکس ویژه وبلاگنویسان AxGiG,عکس گیگ پایگاه آپلود عکس ویژه وبلاگنویسان ************************* 3- 84 ت AxGiG,عکس گیگ پایگاه آپلود عکس ویژه وبلاگنویسان AxGiG,عکس گیگ پایگاه آپلود عکس ویژه وبلاگنویسان AxGiG,عکس گیگ پایگاه آپلود عکس ویژه وبلاگنویسان AxGiG,عکس گیگ پایگاه آپلود عکس ویژه وبلاگنویسان ********************** 4- 47 ت AxGiG,عکس گیگ پایگاه آپلود عکس ویژه وبلاگنویسان AxGiG,عکس گیگ پایگاه آپلود عکس ویژه وبلاگنویسان AxGiG,عکس گیگ پایگاه آپلود عکس ویژه وبلاگنویسان AxGiG,عکس گیگ پایگاه آپلود عکس ویژه وبلاگنویسان ****************** 5- قیمت 85 ت AxGiG,عکس گیگ پایگاه آپلود عکس ویژه وبلاگنویسان AxGiG,عکس گیگ پایگاه آپلود عکس ویژه وبلاگنویسان AxGiG,عکس گیگ پایگاه آپلود عکس ویژه وبلاگنویسان AxGiG,عکس گیگ پایگاه آپلود عکس ویژه وبلاگنویسان
بنابه در خواست دوستان در اوایل راه اندازی تاپیک مبنی بر گذاشتن یه سری لباس مجلسی خوشکل که مناسب مجالس باشه یه سری پیراهن ها ک دوستان خرید کردن و راضی بودن الان ک وقت دارم براتون میذارم NO: 1 قیمت : 75 ت آپلود عکس آپلود عکس جدول سایز بندی آپلود عکس آپلود عکسآپلود عکس NO: 2 قیمت 88 ت آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکسآپلود عکس NO:3 قیمت 130 ت این برای خانومهایی ک در مبارزه با چاقی هستن خوشکله آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکسآپلود عکس NO:4 قیمت با کمربند 78 ت این پیراهن بدون کمربند هم هست قیمتش کمتره آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکسآپلود عکس NO :5 قیمت 136ت آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکسآپلود عکس NO: 6 قیمت 150 ت قدش از قدی ک تو سایز زده کوتاه تره آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز