2777
2789
عنوان

خرگوش

| مشاهده متن کامل بحث + 265 بازدید | 22 پست
یعنی الان میتونه یونجه بخوره؟؟ 

بخر براش بده من که خرگوشم دوهفته بود خریدم میخورد همه چی علاقه شدیدی به سوسیس کالباس داره دکترگفت نده اصلا . 

جدیدا فقط تو ترافیک پشت همیم . تنهای تنهاییم. به دیوارم نمیشه اعتمادکرد بهش تکیه کرد😔😔😶😶
اره عزیزم میتونه علفم خوبه من شوهرم میره پارک میچینه میاره میدمش البته مطمئن باش سمی نباشه یا بشور . ...

تو حیاط نگهش میدارم باید بیارمش تو اخه هنوز بلد نیست دستشویی کنه نمیدونمم چطوری یاد بدم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو حیاط نگهش میدارم باید بیارمش تو اخه هنوز بلد نیست دستشویی کنه نمیدونمم چطوری یاد بدم 

کدوم شهری؟؟؟هوا خیلی گرمه بزن گوگل اینا خیلی حساسن روگرما میمیرن.من خرگوشم یسر جلوی کولر افتاده. یاد دادنشون راحته بهت میگم فقط باید چندتا وسیله بخری

جدیدا فقط تو ترافیک پشت همیم . تنهای تنهاییم. به دیوارم نمیشه اعتمادکرد بهش تکیه کرد😔😔😶😶
پرنده فروشا دارن؟؟ 

کدوم شهری فکرنکنم من از مغازه حیوانات یا دامپزشکیا خریدم دوسری از دیجی کالا خریدم یبار از دیوار خریدم. 

اهوازم 

اخ خیلی گرمه گناه داره. از دیجی کالا خرید کن هم یونجه هم ظرف دستشویی. حتما یه قفس بزرگ ما یه قفس چوبی خریدیم یه متر در نیم متر.