2777
2789
عنوان

خرگوش

265 بازدید | 22 پست

سلام من تازه یه خرگوش گرفتم که حدود دو هفته شه باید حتما شیر بخوره و چه شیری چون مادر نداره بهش شیر بده دقیقه نمیدونم چه شیری باید بهش داد ممنون میشم کمک کنین 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم خرگوش گرفتم دوهفتش بود یادگرفته بود علفو یونجه میخورد لازم نیست حتما شیر بدی که. دکترم بردمش یه ماهش شد گفت یادگرفته بخوره علف طوری نیست 

جدیدا فقط تو ترافیک پشت همیم . تنهای تنهاییم. به دیوارم نمیشه اعتمادکرد بهش تکیه کرد😔😔😶😶
ممنونم 💕💕

یه موضوع دیگه مثل من اشتباه نکنی من درست یونجه ندادم همه چی بهش میدادم دکتررفتم گفت اشتباه کردی فقطو فقط باید یونجه بخوره میخوای زنده بمونه من ندادم اولش الان ۳ماهش داره میشه درست یونجه نمیخوره . ۷۰ درصد یونجه سی درصدم سبزیجات مثل کاهو کلم جعفری جوانه گندم ذرت 

جدیدا فقط تو ترافیک پشت همیم . تنهای تنهاییم. به دیوارم نمیشه اعتمادکرد بهش تکیه کرد😔😔😶😶
هنوز بهش ندادم فعلا سبزیجات میخوره همین دیروز آوردمش آخه 

همون سبزیجات نده یونجه بگیر براش . سبزبجات مثلا باید فقط درروز یبار یا دوبار یه ذره بدیش. یونجه نخورن دندوناشونم کوتاه نمیشه بلندمیشه نمیتونن غذابخورن میمیرن .من اولش یونجه ندادم عادت نداره اصلا الان باید گشنه بزارمش یکم بخوره . همون یکمم میخوره سرحال میشه

یعنی الان میتونه یونجه بخوره؟؟ 

اره عزیزم میتونه علفم خوبه من شوهرم میره پارک میچینه میاره میدمش البته مطمئن باش سمی نباشه یا بشور . اینکه جاشم باید بزرگ باشه افسرده میشه. من الان خرگوشم جا دستشوییم بلد همون اوایل دوروزه یادگرفت براش‌توالت خرگوش خریدم. اگه میخوای توخونه نگهش داری حیاط ندارید یا گرمه براش بیرون الان چون خرگوشا‌تو سرما باید باشن وگرنه میمیرن همین الان اموزشش بده