reyhaneeeeeee_____ مدیر عضویت: 1401/02/15 تعداد پست: 107 عنوان خرگوش | مشاهده متن کامل بحث + 265 بازدید | 22 پست سلام من تازه یه خرگوش گرفتم که حدود دو هفته شه باید حتما شیر بخوره و چه شیری چون مادر نداره بهش شیر بده دقیقه نمیدونم چه شیری باید بهش داد ممنون میشم کمک کنین 1401/03/18 | 09:42 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
marziyeh0021 عضویت: 1400/04/02 تعداد پست: 8958 یعنی الان میتونه یونجه بخوره؟؟ بخر براش بده من که خرگوشم دوهفته بود خریدم میخورد همه چی علاقه شدیدی به سوسیس کالباس داره دکترگفت نده اصلا . جدیدا فقط تو ترافیک پشت همیم . تنهای تنهاییم. به دیوارم نمیشه اعتمادکرد بهش تکیه کرد😔😔😶😶
reyhaneeeeeee_____ مدیر استارتر عضویت: 1401/02/15 تعداد پست: 107 اره عزیزم میتونه علفم خوبه من شوهرم میره پارک میچینه میاره میدمش البته مطمئن باش سمی نباشه یا بشور . ... تو حیاط نگهش میدارم باید بیارمش تو اخه هنوز بلد نیست دستشویی کنه نمیدونمم چطوری یاد بدم
reyhaneeeeeee_____ مدیر استارتر عضویت: 1401/02/15 تعداد پست: 107 بخر براش بده من که خرگوشم دوهفته بود خریدم میخورد همه چی علاقه شدیدی به سوسیس کالباس داره دکترگفت ند ... پرنده فروشا دارن؟؟
marziyeh0021 عضویت: 1400/04/02 تعداد پست: 8958 تو حیاط نگهش میدارم باید بیارمش تو اخه هنوز بلد نیست دستشویی کنه نمیدونمم چطوری یاد بدم کدوم شهری؟؟؟هوا خیلی گرمه بزن گوگل اینا خیلی حساسن روگرما میمیرن.من خرگوشم یسر جلوی کولر افتاده. یاد دادنشون راحته بهت میگم فقط باید چندتا وسیله بخری جدیدا فقط تو ترافیک پشت همیم . تنهای تنهاییم. به دیوارم نمیشه اعتمادکرد بهش تکیه کرد😔😔😶😶
marziyeh0021 عضویت: 1400/04/02 تعداد پست: 8958 پرنده فروشا دارن؟؟ کدوم شهری فکرنکنم من از مغازه حیوانات یا دامپزشکیا خریدم دوسری از دیجی کالا خریدم یبار از دیوار خریدم. جدیدا فقط تو ترافیک پشت همیم . تنهای تنهاییم. به دیوارم نمیشه اعتمادکرد بهش تکیه کرد😔😔😶😶
reyhaneeeeeee_____ مدیر استارتر عضویت: 1401/02/15 تعداد پست: 107 کدوم شهری فکرنکنم من از مغازه حیوانات یا دامپزشکیا خریدم دوسری از دیجی کالا خریدم یبار از دیوار خرید ... اهوازم
marziyeh0021 عضویت: 1400/04/02 تعداد پست: 8958 اهوازم اخ خیلی گرمه گناه داره. از دیجی کالا خرید کن هم یونجه هم ظرف دستشویی. حتما یه قفس بزرگ ما یه قفس چوبی خریدیم یه متر در نیم متر. جدیدا فقط تو ترافیک پشت همیم . تنهای تنهاییم. به دیوارم نمیشه اعتمادکرد بهش تکیه کرد😔😔😶😶
reyhaneeeeeee_____ مدیر استارتر عضویت: 1401/02/15 تعداد پست: 107 اخ خیلی گرمه گناه داره. از دیجی کالا خرید کن هم یونجه هم ظرف دستشویی. حتما یه قفس بزرگ ما یه قفس چوب ... آها ممنونم ❤️